Δραστηριότητα Συμπαράταξης πολιτών

 Δραστηριότητα Συμπαράταξης πολιτών

Κλιμάκιο του δημοτικού συνδυασμού Δήμου Καβάλας “Συμπαράταξη Πολιτών” με επικεφαλής το δημοτικό σύμβουλο κ Άρη Βέρρο , τη συμμετοχή του δημοτικού συμβούλου κ Ηλία Ιωαννίδη και μελών της δημοτικής παράταξης επισκέπτονται τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας.

Συνομιλούν με τα τοπικά συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και με τους κατοίκους των αντίστοιχων δημοτικών διαμερισμάτων. Σκοπός των επισκέψεων-συναντήσεων είναι η άμεση και ολοκληρωμένη γνώση των προβλημάτων και των αναγκών της τοπικής κοινωνίας.

Έτσι μετά τις τοπικές κοινότητες των Φιλίππων, Αμυγδαλεώνα, Λυδίας και Πολυστύλου επισκεφτήκαμε χθες τη δημοτική κοινότητα του Ζυγού όπου κι εκεί έγινε μια χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση.

Πέρα από τα κατά τόπους προβλήματα που καταγράψαμε και που θα τα θέσουμε στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου κι όχι μόνο, διαπιστώσαμε την εγκατάλειψή τους από το δήμο και από την πολιτεία. Επίσης, τη ραγδαία επιδείνωση της ζωής των τοπικών κοινωνιών που σχετίζεται με τις πολιτικές του μνημονίου, του Καλλικράτη καθώς και του τρόπου διοίκησης της δημοτικής αρχής.

Ο δημοτικός συνδυασμός “Συμπαράταξη Πολιτών” σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκληρώνει τις επισκέψεις και τις επαφές του με τα τοπικά συμβούλια των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων του δήμου μας. Κατά τον τρόπο αυτό συμβάλει με τις δυνάμεις του στην προβολή και επίλυση τοπικών προβλημάτων

Η “Συμπαράταξη Πολιτών” αποτελεί εγγύηση μιας εναλλακτικής πρότασης και πόλο συσπείρωσης όσων θέλουν την τοπική αυτοδιοίκηση στο πλευρό του δημότη κι όχι απέναντί του. Όσων θέλουν την τοπική αυτοδιοίκηση απέναντι στις πολιτικές (κεντρικές και τοπικές) που για χάρη του μνημονίου και των βάρβαρων μέτρων του στοχοποιούν και εξαθλιώνουν μια ολόκληρη κοινωνία.

Για τη Συμπαράταξη πολιτών

Ο επικεφαλής

Άρης Βέρρος

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης