• 19 Μαΐου 2024,

Δυο βράδια εκδηλώσεις στη Χωράφα

 Δυο βράδια εκδηλώσεις στη Χωράφα

Σήμερα κι αύριο το βράδυ στη Χωράφα, στην άκρη της πόλης, κοντά στο περιαστικό δάσος πραγματοποιούνται διήμερες εκδηλώσεις από το πολιτιστικό σύλλογο της συνοικίας. Πρόκειται για εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο αυτή την περίοδο. Φέτος έχουν διοργανωθεί ακόμη καλύτερα.

Χθες άρχισε η εγκατάσταση της εξέδρας πάνω στην οποία θα χορέψουν χορευτικά τμήματα του συλλόγου και συλλόγων της περιοχής που έχουν προσκληθεί στις εκδηλώσεις.

Γι΄ αυτές μας μίλησε η πρόεδρος του συλλόγου, Χαρούλα Τσαταλμπασίδου, λέγοντας τα εξής: «Ετοιμάζουμε διήμερες καθιερωμένες εκδηλώσεις για το δάσος και το περιβάλλον, 25 και 26 Ιουλίου – σαββατοκύριακο. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει. Θα έχουμε χορευτικά του συλλόγου μας, οι Ιχνηλάτες, οι Εβρίτες, το Λαϊκότροπο μαζί με τους Κρητικούς και τον χορευτικό Όμιλο Ποντίων Χορευτών. Θα υπάρχει και ποντιακή βραδιά την Κυριακή 26 Ιουλίου, όπου θα τραγουδήσει ο Σάββας ο Παυλίδης, από τη Λεκάνη. Θα έχουμε λαϊκό πρόγραμμα. Οπωσδήποτε θα υπάρχουνε εδέσματα, ψητά, αναψυκτικά, ποτά. Περιμένουμε όπως κάθε χρόνο να μας τιμήσουν οι καβαλιώτες, τα μέλη, οι φίλοι και να έρθουνε να γλεντήσουμε και να περάσουμε ένα ωραίο σαββατοκύριακο και να ξεχάσουμε τις δυσκολίες που περνάει η χώρα μας».

ΕΡ: Ποιοι σας βοήθησαν και σας βοηθούν γι΄ αυτή την εκδήλωση;

ΑΠ: «Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Καβάλας και τη δήμαρχο μας και την αντιδήμαρχός μας κα Κορίνα Πρασσά, μας βοήθησαν πάρα πολύ με δωρεές, όπως το «Φόρνο», ο Γαλακτίδης, ο κ. Χατζηβαρύτης, διάφορες επιχειρήσεις της Καβάλας. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ κι όσους βοηθάνε εθελοντικά σε διάφορες δουλειές εδώ στο χώρο όπου θα γίνουν οι εκδηλώσεις».

ΕΡ: Τι ώρα να έρθει ο κόσμος και το Σάββατο και την Κυριακή;

ΑΠ: «Η  ώρα έναρξης είναι ακριβώς 9.00 η ώρα το βράδυ».

 

Διαβάστε επίσης