• 19 Μαΐου 2024,

Δύσκολα να παίξει ο Μαρμαρινός – Με 10 παίκτες κόντρα στην ΑΕΚ

 Δύσκολα να παίξει ο Μαρμαρινός –  Με 10 παίκτες κόντρα στην ΑΕΚ

Κατά πάσα πιθανότητα η Καβάλα δε θα έχει άλλη προσθήκη στο ρόστερ, όσον αφορά τον αγώνα του Σαββάτου, με την ΑΕΚ.  Ο Μαρμαρινός εξακολουθεί να είναι ο βασικός υποψήφιος για να έρθει στο ρόστερ , αλλά  θεωρείται  πολύ δύσκολα έως απίθανο, να  δώσει το «παρών» του, στο ματς με την ΑΕΚ.  Εκτός του Μαρμαρινού, άλλες λύσεις αυτή την εποχή, για το ρόστερ, στη θέση του ψηλού, μάλλον δεν είναι εφικτές.
Οπότε οι εναλλακτικές λύσεις δεν είναι αρκετές, για τον προπονητή της ομάδας, στο πολύ δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου.
*Πρόβλημα στον καρπό ο Γιαννακίδης αλλά παίζει
Ο Μιχάλης Γιαννακίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό αλλά το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί στο ματς που έρχεται με την ΑΕΚ. Υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες και μάλλον προλαβαίνει το μεγάλο παιχνίδι που έρχεται. Αντίθετα δε θα έχει ο Γιατζόγλου για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στη διάθεση του, το Νίκ Λίβας. Φυσικά θα απουσιάζει και ο Χρήστος Ταπούτος.

*Τι λένε οι αριθμοί
Πηγή: ΕΣΑΚΕ
Ο Λιόν Ουίλιαμς έγινε ο 3ος παίκτης της φετινής Καβάλας που σημείωσε «νταμπλ-νταμπλ» σε ένα παιχνίδι μετά από τους Ταπούτο (2) και Κοστόβ (1). Ο Αμερικανός είχε 20 πόντους και 11 ριμπάουντ χωρίς να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του. *Τα 11 ριμπάουντ είναι η κορυφαία του επίδοση στις τέσσερις συμμετοχές στο Πρωτάθλημα αφού είχε πέντε κόντρα στα Τρίκαλα BC Aries ενώ ισοφάρισε την κορυφαία καλύτερη επίδοση σκοραρίσματος αφού 20 πόντους είχε και κόντρα στους Θεσσαλούς. *Δίπλα στον Αμερικανό ήταν ο Τσάβνταρ Κοστόβ με οχτώ πόντους, 13 ριμπάουντ και τρεις ασίστ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ με τα 13 ριμπάουντ που μάζεψε, ο Βούλγαρος ξεπέρασε τα 200 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του αφού 13 είχε και στο παιχνίδι με την Κηφισιά στον πρώτο γύρο. *Ακόμη ο Κοστόβ με τα τέσσερα εύστοχα δίποντα που είχε στο παιχνίδι της Πάτρας (4/10), έφτασε τα 92 στην καριέρα του στην κατηγορία και ανέβηκε στην 6η θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία της Καβάλας αφού ξεπέρασε τον Χριστόφορο Στεφανίδη (91). *Κατά δύο πόντους βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ ο Τράβις ΜακΚί έχοντας οχτώ χθες κόντρα στον Απόλλωνα Carna.

*Διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα Καβάλα BC – ΑΕΚ
Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΚΑΕ Καβάλα – ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης 17.00 το απόγευμα.

Γενική είσοδος: 20 ευρώ
Παιδιά κάτω των 12 ετών: 10 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός ΑΜΚΑ (και για τα παιδιά).

Διάθεση εισιτηρίων μπορεί να γίνει επίσης, μέσω του Viva.gr και των καταστημάτων Public.

Από τα γραφεία της ΚΑΕ τα εισιτήρια διατίθενται από τις 09.00 το πρωί έως 15.00 το μεσημέρι μέχρι την Παρασκευή ενώ, το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) από τις 12.30 το μεσημέρι.

Παράκληση προς τους φιλάθλους:

λόγω του νέου συστήματος έκδοσης εισιτηρίων και προκειμένου ν’ αποφευχθεί η αναμονή και η άσκοπη ταλαιπωρία τους, η προσέλευση για έκδοση εισιτηρίου κατά την ημέρα του αγώνα, δεν θα πρέπει να γίνει την τελευταία στιγμή.

*Τραυματίας ο Μπράουν στην ΑΕΚ

H προετοιμασία της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα (13/2, 17:00) άρχισε δίχως τον τραυματία Τζέι Κόβαν Μπράουν.
Ο Γιούρι Ζντοβτς είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Τζέι Κόβαν Μπράουν. Ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε στον δεξί ώμο (κάκωση) κόντρα στον Κόροιβο κι αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μέσα στη βδομάδα.

 

Διαβάστε επίσης