• 2 Ιουνίου 2024,

Εθελοντές εκπαιδευτικοί στην Παιδόπολη

 Εθελοντές εκπαιδευτικοί στην Παιδόπολη

Η διοίκηση του συλλόγου  Φίλοι της Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας, έστειλε επιστολή στο σύλλογο εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Προσκαλεί εθελοντές εκπαιδευτικούς μέσω του συλλόγου εκπαιδευτικών του νομού Καβάλας να βρίσκονται στην Παιδόπολη και να κάνουν μάθημα δωρεάν σε παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτήν.

Η επιστολή για την πρόσκληση εθελοντών εκπαιδευτικών αναφέρει τα εξής:

«Το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας, είναι ένα εθελοντικό σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Σκοπός του είναι η πολύπλευρη στήριξη των παιδιών που φιλοξενούνται στην Παιδόπολη. Ένας από τους σημαντικότερους σκοπούς είναι η υποστήριξη των παιδιών στην καθημερινή μαθησιακή διδασκαλία του σχολείου. Οργανώνουμε κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους μαθήματα απογευματινής μελέτης για μαθητές δημοτικού σχολείου στο χώρο της Παιδόπολης.

Σε αυτή μας την προσπάθειας σας παρακαλούμε να σταθείτε αρωγοί ενημερώνοντας τους εκπαιδευτικούς του συλλόγου σας.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να βοηθήσουν αφιερώνοντας λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γενική γραμματέα του διοικητικού συμβουλίου της Παιδόπολης, ή με τον πρόεδρο του συλλόγου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας», κ. Παναγιώτη Αγαπητό».

Η επιστολή αυτή μέσω του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης προωθήθηκε στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Καβάλας, εν αναμονή ανταπόκρισης από τους εκπαιδευτικούς δάσκαλους και δασκάλες.

 

Διαβάστε επίσης