• 19 Απριλίου 2024,

Εθνικός Γαζώρου- ΑΟΚ 1-1: Όλα κρίθηκαν, μέσα σε δυο λεπτά. Πολύτιμος βαθμός.

 Εθνικός Γαζώρου- ΑΟΚ 1-1: Όλα κρίθηκαν, μέσα σε δυο λεπτά. Πολύτιμος βαθμός.

Σέρρες(ανταπόκριση)

Επιμέλεια: Τάσος Πατσίδης

Ο ΑΟΚ πήρε ένα πολύτιμο βαθμό  το απόγευμα στις Σέρρες, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Οι παίκτες του Μιχάλη Ιορδανίδη πάλεψαν σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα προηγήθηκα στο σκορ, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

Δε μπόρεσαν όμως να χαρούν για πολύ το έξυπνο γκολ του Καπνίδη, αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σ` ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε.

Το γήπεδο ήταν βούρκος από τη βροχή και το χιονόνερο. Ο βαθμός της ισοπαλίας, δεν είναι καθόλου άσχημο αποτέλεσμα.

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης στο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΟΚ, παρέταξε την ομάδα, με τερματοφύλακα τον Γιαννίκογλου. Στην άμυνα δεξιά και αριστερά, Ρεβυθόπουλο και Βαλεριάνο. Δυο στόπερ ο Γκαρακλίδης και ο Πόπτσης. Ο Χόρτσας λόγω καρτών δεν αγωνίστηκε.

Στη μεσαία γραμμή ο Ντουτσαρίδης, ο Καρλόπουλος και ο Κουρέλλας. Πλάγιοι στον μεσοεπιθετικό άξονα, ο Πάλλας και ο Καζαντζίδης. Στην επίθεση ο Καπνίδης. Στα πρώτα 45 λεπτά, ο Εθνικός Γαζώρου ήταν περισσότερος απειλητικός χωρίς όμως να χάσει την κλασσική ευκαιρία. Ο ΑΟΚ δεν απείλησε την αντίπαλη εστία αλλά δεν απειλήθηκε και άμεσα. Μάλλον εύκολα κράτησε το μηδέν.

Στο β` μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν κυρίως με μακρινές μπαλιές αλλά η άμυνα του ΑΟΚ, δεν έκανε λάθη. Ο Ιορδανίδης έβαλε δυο αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές στο τελευταίο 15λεπτο, προκειμένου να κλείσει περισσότερο τους διαδρόμους.

Το παιχνίδι φαινόταν ότι πήγαινε προς το 0-0 αλλά μέσα σ` ένα λεπτό, μπήκαν δυο γκολ. Ο ΑΟΚ προηγήθηκε με τον Καπνίδη, όμως δε μπόρεσε να το κρατήσει παραπάνω από ένα λεπτό. Το φινάλε ήταν δραματικό, αφού στο 89` απείλησε με δεύτερο γκολ ο Εθνικός, όμως ο Γιαννίκογλου ήταν παρόν, όπως και στο 92` στην κεφαλιά του Γαϊδαρτζή.

Το φιλμ του αγώνα

6` Σέντρα του Κωνσταντινίδη, πλασέ του Μποντίνοφ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

13` Μακρινό σουτ του Καπνίδη, άουτ.

21` Φάουλ του Νατσιόπουλου, ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

26` Δυνατό σουτ του Γαϊδαρτζή, η μπάλα άουτ.

36` Κίτρινη κάρτα ο Βαλεριάνος.

49` Κίτρινη κάρτα ο Τζούριτς.

52` Σουτ του Καπνίδη, μπλόκαρε ο Παπαθανασίου.

53` Σουτ του Σρντιτς λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

58` Φάουλ του Νατσιόπουλου, ο Τζούριτς σουτ άουτ.

70` Κίτρινη κάρτα Γκαρακλίδης.

71` Από σέντρα του Νατσιόπουλου, κεφαλιά του Μποντίνοφ, ελάχιστα άουτ. Ευκαιρία για τον Εθνικό Γαζώρου.

77` Ασιστ του Γαϊδαρτζή, ο Μπαργκά πλάσαρε άουτ.

84` Ο Καπνίδης κρέμασε με έξυπνο σου τον Παπαθανασίου που ήταν εκτός θέσης, πραγματοποιώντας το 0-1.

85` Ο Νατσιόπουλος με σουτ το 1-1.

89` Ο Γιαννίκογλου κρατάει το 1-1, σε σουτ του Τσουβαλτσίδη.

92` Κεφαλιά Γαϊδαρτζή, μπλοκάρει ο Γιαννίκογλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γρατσάνης από τα Τρίκαλα. Βοηθοί ο Κουρέντας από τα Τρίκαλα και ο Καραμπούλας από τη Λάρισα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Εθνικός Γαζώρου: Παπαθανασίου, Μερεσιώτης 75` Καράμπελας , Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Νατσιόπουλος 86` Σκέριαντς , Μπαργκά, Κωνσταντινίδης 46` Σρντιτς , Γαϊδαρτζής, Τσουβαλτσίδης, Μποντίνοφ.

ΑΟΚ: Γιαννίκογλου, Βαλεριάνος, Ντουτσαρίδης, Καζαντζίδης 80` Ντομί , Κουρέλλας, Γκαρακλίδης, Πάλλας 78` Παπαργυρίου , Ρεβυθόπουλος, Πόπτσης, Καπνίδης, Καρλόπουλος 91` Μαυρίδης.

 

 

*Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ : Ζητά ισοτιμία και ισονομία

Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ χαιρετίζει καταρχήν την απόφαση χορήγησης ενημεροτήτων στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και κατά δεύτερον ζητά την ΑΠΟΛΥΤΗ ισοτιμία και ισονομία.

Τη στιγμή που αφήνετε να συμμετέχουν και στις δυο (2) LEAGUE καταχρεωμένες ομάδες, έχετε την ευθύνη και την υποχρέωση να φροντίζετε και να διατηρείτε το Fair Play.

Εάν και εφόσον δεν τύχει της ίδιας μεταχείρισης, ώστε να προχωρήσει στο μεταγραφικό σχεδιασμό της, θα διεκδικήσει με όποιο τρόπο μπορεί και επιβάλλεται το δίκαιο της.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ θα κινηθεί για την υπεράσπιση των συμφερόντων της, όπου και όπως χρειαστεί.

 

Διαβάστε επίσης