• 18 Μαΐου 2024,

Εκδηλώσεις στο πεζοδρόμιο της Βενιζέλου

 Εκδηλώσεις στο πεζοδρόμιο της Βενιζέλου

Από χθες, μετά δηλαδή την απόφαση του Επιμελητηρίου που στην πραγματικότητα άναψε πράσινο φως για την πραγματοποίηση της «λευκής νύχτας» στην Καβάλα, το μήνα Μάιο, άρχισε ο Εμπορικός σύλλογος να οργανώνει και πάλι τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο κέντρο της πόλης, την τελευταία Παρασκευή του Μαΐου, 27 του μηνός. Παρά το ότι υπήρξε έναρξη της προετοιμασίας και διακοπή λόγω των γραφειοκρατικών προβλημάτων, όλα θα συνεχιστούν από εκεί που σταμάτησαν, τίποτα δεν θα γίνει βιαστικό».

Το μήνυμα που πήρε ο Εμπορικός Σύλλογος από το Επιμελητήριο, είναι να κοιτάξει την ουσία και να διακόψει τις προκαταρκτικές συζητήσεις θεωρώντας ότι άπαντες θα είναι στο πλευρό του. Κατόπιν τούτου ματαιώνεται η χθεσινή σύσκεψη με τη Δημωφέλεια, προχωρούν τα σχέδια όπως είχαν από την αρχή ετοιμαστεί και εμπλεκόμενος στη διοργάνωση είναι κι ο ιδιώτης Μπάμπης Ηλιάδης.

Θα πρέπει να μάθουμε θ΄ αποφασιστεί αν θα γίνουνε φέτος εκδηλώσεις αθλητικού περιεχομένου ή όχι. Τέτοιες εκδηλώσεις έγιναν πέρσι. Επίσης φαίνεται ότι θ΄ ακουστούν μουσικά συγκροτήματα που πέρσι έπαιξαν ζωντανή μουσική, δωρεάν, ενώ φέτος ζητούν χρήματα.

Οι εκδηλώσεις της «λευκής νύχτας» θα επεκταθούν και στην οδό Βενιζέλου, ενώ θα ξεχωρίζουν όσο γίνονται στην οδό Ομονοίας. Η οδός Ομονοίας θα πεζοδρομηθεί, όχι όμως κι η οδός Βενιζέλου. Για λόγους λειτουργίας της πόλης, οι εκδηλώσεις στην οδό Βενιζέλου θα γίνουν στο πεζοδρόμιο μπροστά από τα καταστήματα. Έγκαιρα θα κατατεθεί αίτημα παράτασης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων και στο περιφερειακό συμβούλιο για να εγκριθεί στην επόμενή του συνεδρίαση, αμέσως μετά το Πάσχα.

Διαβάστε επίσης