ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ

 ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και οι ενορίες των κωμοπόλεων και της Καβάλας, όπως κάθε χρόνο, μοίρασαν χθες Μεγάλη Πέμπτη, με την φροντίδα του Κεντρικού και των Ενοριακών Ταμείων Ευποιΐας οκτακόσια (800) δέματα περίπου με τρόφιμα σε ισάριθμες οικογένειες για το πασχαλινό τραπέζι.

Για την πόλη της Καβάλας μετά από πρόταση των Εφημερίων της Πόλεως, ενισχύθηκαν 120 περίπου οικογένειες με δέματα με τρόφιμα (κρέας-λάδι-μακαρόνια-όσπρια-βούτυρο κ.α.), για το πασχαλινό τραπέζι.

Συμμέτοχοι στην προνοιακή αυτή δράση έγιναν και πάλι η ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία που ετοίμασε για τον ίδιο σκοπό άλλα δέκα (10) δέματα για ισάριθμες οικογένειες, όπως και ο ευαίσθητος συμπολίτης μας, ανώνυμος, ετοιμάζοντας δέκα (10) δέματα μετρημένα. Αν δημοσιοποιείται η ευποιία, αυτό γίνεται για να ενημερώνονται εκείνοι που εμπιστεύονται την Εκκλησία με τις προσφορές τους.

Προς όσους ενισχύουν την χριστιανική φιλανθρωπία της Τοπικής Εκκλησίας θερμές οι ευχαριστίες και προς όλους εγκάρδιες οι ευχές για την ενίσχυση και τον φωτισμό του Αναστημένου Σωτήρος Χριστού.

Διαβάστε επίσης