• 6 Μαΐου 2024,

Εμφανίστηκε και άλλος ενδιαφερόμενος – Το θέμα… κολλάει;

 Εμφανίστηκε και άλλος ενδιαφερόμενος – Το θέμα… κολλάει;

Δεν υπήρχαν σήμερα ουσιαστικές εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του νέου επενδυτή στον ΑΟΚ.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες υπάρχει και νέος ενδιαφερόμενος και μάλιστα χθες στην Αθήνα θα υπήρχε επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Σίγουρα όμως όλα αυτά δε δρομολογούν οριστική λύση, μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Πολύ δύσκολα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις μέχρι το Σάββατο.

Οι επαφές μπορεί να συνεχίζονται αλλά κάπου το όλο θέμα… κολλάει. Οι υποψήφιοι νέοι επενδυτές είναι τώρα τέσσερεις.

Εκτός από τους τρείς, εμφανίστηκε και άλλος που δεν έχει ασχοληθεί μέχρι τώρα με το χώρο του ποδοσφαίρου. Η ουσία είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες, το πρόβλημα με το οικονομικό μεγαλώνει και δε βρίσκεται λύση. Η αισιοδοξία που υπήρχε ότι μέχρι Τετάρτη η Πέμπτη θα υπήρχε οριστική συμφωνία με το νέο επενδυτή, μάλλον πάει… περίπατο.

Η αναμονή συνεχίζεται και αυτό επηρεάζει τα εσωτερικά της ομάδας. Οι πάντες περιμένουν να πληρωθούν. Εν τω μεταξύ τα κουπόνια του ερασιτέχνη για την οικονομική ενίσχυση της Κ20 και της επαγγελματικής ομάδας, βρήκαν θετική ανταπόκριση στους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

*Νίκος Παπαδόπουλος: « Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου ο προπονητής του ΑΟΚ, Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, για την προσπάθεια που κάνουν στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά είπε:

«Δεν ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος αλλά βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με πράγματα που έχουμε δουλέψει μέσα στο γήπεδο. Προηγηθήκαμε με 2-0. Δε θέλω να χαρακτηρίσω αυτό που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο το ότι μπορεί να γυρίσει το ματς. Εύλογο είναι όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο. Όσοι είναι γύρω από την ομάδα πρέπει να προστατεύουν την ομάδα και όχι το εγώ τους.

Έπρεπε εκεί να μπουν όλοι μέσα και να προστατεύσουν τους παίκτες και την ομάδα και όχι να μπαίνει μόνο ο προπονητής. Παρόλα αυτά στο β` μέρος θεωρώ ότι παίξαμε καλή άμυνα για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Δεν κινδυνέψαμε, χάσαμε ευκαιρίες καλές.

Όπως με τον Πανσερραϊκό έτσι και τώρα χάθηκε το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό. Εκεί έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερο και καθαρότερο μυαλό, να μην πάμε να βάλουμε γκολ αλλά να κρατήσουμε τη μπάλα και να κερδίσουμε χρόνο. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι εντελώς τυχαία η ομάδα μου έχει πάρει τρεις κάρτες. Οι παίκτες και οι τρεις συμπληρώνουν κάρτες. Είναι εντελώς τυχαίο. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας για τους στόχους μας. Εγώ είμαι εδώ για να βάλω την ομάδα στα πλέι οφ.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνουνε. Πραγματικά είμαι υπερήφανος για τα παιδιά και για τον τρόπο που δουλεύουμε. Εγώ είμαι αυτός που θα σταθώ δίπλα τους και για το κακό αποτέλεσμα.

Την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε. Δε χάθηκε τίποτα για μας. Ο Εν Ντιαγιέ βγήκε γιατί έκανε μόνο μια προπόνηση, μετά από ένα πρόβλημα που είχε στον Παναιτωλικό. Βγήκε γιατί δεν ήταν 100% έτοιμος. Αλλά και για λόγους τακτικής, αφού έπρεπε να έχουμε περισσότερα χαφ. Επίσης ο βοηθός μου είπε ότι ο Εν Ντιαγιέ είναι πολύ εκνευρισμένος και θα μπορούσε να δεχτεί και άλλη κίτρινη κάρτα.

Υπάρχει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας και πρέπει να κρατήσουμε την πειθαρχία. Είμαστε ομάδα».

*Χωρίς Τάσιτς με Παναχαϊκή

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ είχαν ρεπό και επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις. Ουσιαστικά σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία εν όψει του αγώνα με την Παναχαϊκή.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στο ματς με την Πατρινή ομάδα τον Ιβάν Τάσιτς που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Τάσιτς πάντως με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τον Εθνικό Γαζώρου, συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει σε 2 ακόμη παιχνίδια.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα.

Αντίθετα με την Παναχαϊκή θα επανέλθει ο Πλιάγκας που εξέτισε την ποινή των 2 αγωνιστικών. Οι παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες με τον Εθνικό Γαζώρου, θα εκτίσουν τις ποινές τους μετά το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης