Ενωση: Από Δευτέρα έρχονται οι Αμερικάνοι

 Ενωση: Από Δευτέρα έρχονται οι Αμερικάνοι

Στην Καβάλα αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα οι 3 Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές που αποκτήθηκαν πρόσφατα. Πρόκειται για τους Νάναλι, Κόλεμαν και Φίαρς.

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα έρθει και ο Βόσνιος Μίτροβιτς. Οι Αμερικανοί έχουν λάβει τα εισιτήρια στα χέρια τους φυσικά θα λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Ενωση από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Επίσης στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έρθει ο Στιβ Πάνος, που αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ο Πάνος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους παράγοντες της Ενωσης και αναμένεται να τελειώσει θετικά η μετακίνηση του από τον Κολοσσό Ρόδου.

*Ψάχνει για Σέντερ;

Φαίνεται ότι η Ενωση θέλει να κάνει μια ακόμη μεταγραφή.

Κυρίως ψάχνει έναν παίκτη για τη θέση 5. Εκεί όπου υπάρχει στο ρόστερ μόνο ο Κόλεμαν.

Δεν αποκλείουμε να είναι αυτός ο παίκτης από την κοινοτική αγορά. Επίσης δεν μπορούμε να αποκλείουμε και την απόκτηση ενός τέταρτου Αμερικάνου. Πολλά θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ και κατά πόσο η Ενωση είναι μέσα στα όρια του προϋπολογισμού που έχει θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

*Παρέμβαση Παπακωνσταντίνου και ρύθμιση χρεών

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του προέδρου της Ενωσης Κώστα Παπακωνσταντίνου αλλά και του Ηλυσιακού Παντελή Γαμπιεράκη, όσον αφορά τη ρύθμιση των χρεών που έχουν οι ΚΑΕ στο δημόσιο.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα περνούσε τροπολογία για ρύθμιση χρεών των ΠΑΕ. Στη συνέχεια με προσπάθειες του Παπακωνσταντίνου αλλά και του Γαμπιεράκη, πέραση η ίδια τροπολογία και για τις ΚΑΕ. Αυτό είναι μια ευχάριστη είδηση. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα επαγγελματική ομάδα που να μη χρωστάει. Το νομοσχέδιο δίνει ανάσες και στις ομάδες του μπάσκετ. Παράλληλα είναι και μια προσωπική δικαίωση του προέδρου της Ενωσης Κώστα Παπακωνσταντίνου.

*Προφορική συμφωνία η Ενωση με Ιωακειμίδου

Όλα δείχνουν ότι η Γιάννα Ιωακειμίδου θα επιστρέψει με τη φανέλα της Ενωσης στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Η έμπειρη παίκτρια συμφώνησε προφορικά με τους ανθρώπους της Ενωσης, για να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και κυρίως θα έρχεται στην Καβάλα για τα παιχνίδια της Ενωσης.

 

Διαβάστε επίσης