• 5 Μαΐου 2024,

Ενωση: Επιστροφή χθες στις προπονήσεις

 Ενωση: Επιστροφή χθες  στις προπονήσεις

Η Ενωση επέστρεψε χθες στις προπονήσεις και πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στο καθοριστικό ματς του Σαββάτου, με την ομάδα του Αρκαδικού, στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».  Το Καβαλιώτικο συγκρότημα ίσως και να παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά, όσον αφορά την παραμονή. Ο Χρήστος Ταπούτος με τενοντίτιδα και ο Τσαβντάρ Κοστόφ με φλεγμονή στο στήθος, θεωρείται ότι σίγουρα θα παίξουν στο ματς που έρχεται. Το ίδιο και ο Κεμπ που λόγω γαστρεντερίτιδας δεν αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό.    Στα μεταγραφικά έχουν εντοπιστεί οι παίκτες που ενδιαφέρεται η Ενωση. Είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν οι ξένοι, μετά το τέλος του Α` γύρου.

*Ρεκόρ ο Γιαννακίδης

*Σε ατομικό επίπεδο, κάτι λιγότερο από 24 λεπτά στο ματς με τον Παναθηναϊκό,  έμεινε στο παρκέ ο Μιχάλης Γιαννακίδης διάστημα που αποδείχτηκε αρκετό για να ευστοχήσει έξι φορές πίσω από τα 6,75 (6/9). Έτσι ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση εύστοχων τριπόντων του φετινού Πρωταθλήματος αφού έξι είχε και ο Κώστας Βασιλειάδης στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ.

*Με τους 18 πόντους που σημείωσε χθες, ο Γιαννακίδης έφτασε τους 700 στην καριέρα του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και παράλληλα σημείωσε ρεκόρ καριέρας σε αυτήν. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη των πόντων που σημείωσε την περίοδο 2012-2013 στον πρώτο προημιτελικό των πλέι οφ ως παίκτης του ΠΑΟΚ και πέρυσι ως παίκτης του Κόροιβου στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα BC Aries.

*Το προσωπικό ρεκόρ του στην κατηγορία βελτίωσε ο Βαν ντερ Μαρς Τόμας μαζεύοντας 10 ριμπάουντ. Ο Ολλανδός σέντερ είχε από οχτώ στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό H Hotels.

Διαβάστε επίσης