• 16 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Ενωση: Τέλος Φίαρς και Νάναλι – Ο Γκράντι στην Καβάλα

 Ενωση: Τέλος Φίαρς και Νάναλι – Ο Γκράντι στην Καβάλα

Ο Τζέρεμι Φίαρς και ο Τζέιμς Νάναλι αποτελούν παρελθόν νωρίς- νωρίς από το ρόστερ της Ενωσης.

Οι δυο Αμερικανοί δεν ικανοποίησαν με τις εμφανίσεις τους και η διοίκηση της ΚΑΕ σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ, πήρε την απόφαση να τους λύσει τα συμβόλαια.

Για τον Φίαρς κάτι τέτοιο αναμενόταν. Το κλίμα ήταν βαρύ και πριν το ματς με τον Πανελευσινιακό. Μάλιστα πριν είχε αποκτηθεί ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Με τον Νάναλι ίσως και να ήταν έκπληξη.

Ηρθε από την Αμερική για πρώτη φορά την Ευρώπη και η Ενωση βασίστηκε στο ταλέντο του. Σίγουρα όμως του λείπουν οι εμπειρίες. Δε μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Νάναλι το έμαθε, το βράδυ της Τρίτης. Δε θα θυμάται για πολύ καιρό, την πρώτη του Ευρωπαϊκή εμπειρία.

Με τον Ηλυσιακό ο Νάναλι είχε πετύχει 11 πόντους και με την Ελευσίνα μόλις 6. Μάλλον η κακή εμφάνιση με τον Πανελευσινιακό αποτέλεσε οριστικά τη αφορμή της αντικατάστασης του.

Ο Φίαρς με τον Ηλυσιακό πέτυχε 4 πόντους και με την Ελευσίνα 9 πόντους. Ικανοποίησε μόνο με τη Ρίλσκι για τη Βαλκανική Λίγκα με 20 πόντους.

Στο ρόστερ της Ενωσης είναι αμφίβολο αν συνεχίσει ο Βούλγαρος Ιλιεφ.

Ο Γκράντι στην Καβάλα

Ο Αντι Γκράντι είναι από χθες το απόγευμα στην Καβάλα. Ηρθε για να υπογράψει.

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Πανελληνίου και της ΑΕΚ, θα περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα ανακοινωθεί σήμερα από τη διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο Γκράντι πέρσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Με την ΑΕΚ είχε κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», πριν περίπου 2 χρόνια, όταν είχε πετύχει 25 πόντους.

Με τον Πανελλήνιο είχε έρθει την περίοδο 2008-2009, όταν είχε χάσει η Ενωση με 52-68. Τότε είχε πετύχει 10 πόντους σε 26` λεπτά συμμετοχής.

Ο Γκράντι ήταν και στόχος του ΠΑΟΚ, αλλά η Ενωση φαίνεται να τον κερδίζει.

 

 

Διαβάστε επίσης