• 16 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Ενωση: Aύριο ο ημιτελικός με Ολυμπιακό

 Ενωση: Aύριο ο ημιτελικός με Ολυμπιακό

Η Ενωση φιλοξενεί αύριο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Το παιχνίδι αρχίζει στις 5 το απόγευμα και χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καβαλιώτικης ομάδας με τον Άγγελο Κορωνιό να μην υπολογίζει τον Κόλεμαν που βρίσκεται στην Αμερική και τον Μανωλόπουλο που είναι τραυματίας στη μέση.

Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σήμερα το βλέπουν στο στρατόπεδο της Ενωσης ως μια γιορτή. Δεν υπάρχει το παραμικρό άγχος. Η Ενωση θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης.

Η Ενωση βλέπει περισσότερο το ματς με τον Κολοσσό που θα γίνει στη Ρόδο, μετά την Πρωτοχρονιά. Ψάχνει μια εκτός έδρας νίκη μετά τη Δράμα, όπου θα δώσει άλλον αέρα στη μάχη της παραμονής. Ο Ολυμπιακός χωρίς προβλήματα ήρθε χθες στην Καβάλα. Το μυαλό του εκτός από το σημερινό παιχνίδι είναι και στη Κάχα Λαμποράλ, για την Ευρωλίγκα.

*Ανοιχτά τα εκδοτήρια από το πρωί

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό τιμούνται 10, 15, 20 ευρώ. Τα 10 ευρώ είναι πίσω από τις μπασκέτες, τα 15 και τα 20 στην ευθεία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου σήμερα από το πρωί στις 9, θα είναι ανοιχτό το εκδοτήριο στην Καλαμίτσα αλλά και τα γραφεία της ΚΑΕ στον ίδιο χώρο. Θα υπάρχει προπώληση εισιτηρίων. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Οπότε το καλύτερο είναι για να μην υπάρχει συνωστισμός το απόγευμα, οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν το σημερινό ματς να προμηθευτούν γρήγορα το εισιτήριο.

*Έρχεται ο Ατσάρα

Ο Βρετανός διεθνής φόργουορντ Κιερόν Ατσάρα φαίνεται να έχει συμφωνήσει με την Ενωση και θα αποτελέσει το νέο πρόσωπο στο ρόστερ της ομάδας, από τη στιγμή που αναμένεται να λυθεί άμεσα το πρόβλημα με φορολογική ενημερότητα.

Ο 29χρονος Ατσάρα έχει ύψος 2,08 και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στη Σκωτία με τα χρώματα της Γκλάσκοου Ροκς, έχοντας μέσο όρο σε 6 παιχνίδια 17 πόντους και 8. 3 ριμπάουντ. Εκτός από τον Ατσάρα, δεν αποκλείουμε μια ακόμη προσθήκη.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης