Επίσκεψη Π. Καμμένου σε Ιχθυόσκαλα και λιμάνι

 Επίσκεψη Π. Καμμένου σε Ιχθυόσκαλα και λιμάνι

Το απόγευμα της Τετάρτης ήρθε στην Καβάλα, προερχόμενος από τη Θράκη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Του έγινε υποδοχή από στελέχη του κόμματος στην πόλη μας, στη συνέχεια επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Βαγγέλη Παππά στους πεζόδρομους.
Τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρέθεσαν δείπνο στον Πάνο Καμμένο, στην περιοχή των Σφαγείων. Στη συνέχεια περπάτησαν μαζί του, στους πεζόδρομους.
Στις 6.00 το πρωί χθες ο Πάνος Καμμένος μαζί με τον Τέρενς Κουΐκ κι άλλα στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, επισκέφθηκαν την ιχθυόσκαλα Καβάλας. Ο Π. Καμμένος μίλησε στους δημοσιογράφους, απέναντι από το λιμεναρχείο και πριν αναχωρήσει για τη Δράμα, έκανε πάλι μία βόλτα στο κέντρο της πόλης.
Στους δημοσιογράφους είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Για όσο καιρό ήμουν στην Καβάλα, περπάτησα και άκουσα τους πολίτες. Η Καβάλα είναι το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας. Τρανό παράδειγμα αυτό των εργαζόμενων στην Καβάλα Oil, το οποίο δείχνει ότι δεν έχουμε κανέναν ανάγκη. Ζητώ άμεσα από τον πρωθυπουργό την ανακήρυξη των ελληνικών ΑΟΖ. Λέω όχι στο LNG, το οποίο θεωρώ οικολογική βόμβα.
Βλέποντας τι συμβαίνει στην ιχθυόσκαλα Καβάλας, σε μια από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ελλάδα, ζητώ πραγματική στήριξη των Ελλήνων αλιέων».

 

Διαβάστε επίσης