Επίσκεψη Χαρακίδη στην Καβάλα

 Επίσκεψη Χαρακίδη στην Καβάλα

Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στην πόλη μας ο πρώην βουλευτής του κόμματος «Το Ποτάμι», εκλεγμένος στο Νομό Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης.

Πραγματοποίησε συναντήσεις στο δημαρχείο, στο διοικητήριο και στο επιμελητήριο, ενώ έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στην πλατεία Κονσουλίδη.

Τον κ. Χαρακίδη συνόδευαν οι υποψήφιοι βουλευτές Καβάλας με «Το Ποτάμι». «Οι υποψήφιοί μας στην Καβάλα είναι μία δυνατή ομάδα», είπε ο κ. Χαρακίδης, στο περιθώριο της συνάντησής του με το Θ. Μαρκόπουλο. Κάλεσε τους καβαλιώτες ψηφοφόρους να εμπιστευτούν περισσότερο «Το Ποτάμι» και να το ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής.

Για την τοπική αυτοδιοίκηση είπε το κόμμα «Το Ποτάμι» έχει συγκεκριμένες και πρακτικές προτάσεις.

Εντύπωση προκάλεσαν τα μέτρα ασφαλείας που έλαβε η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας, τα οποία ήταν δρακόντεια. Περισσότεροι από δέκα αστυνομικοί προηγούνταν και συνόδευαν τον κ. Χαρακίδη και στο δημαρχείο, αλλά και στο διοικητήριο.

Καλά λόγια για τον Κυριάκο Χαρακίδη με το οποίο γνωρίζονται από καιρό, είπε ο Θ. Μαρκόπουλος. Ο κ. Χαρακίδης κατά τη συνάντησή του με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας είπε τα εξής: «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιπεριφερειάρχη, στο φίλο μου τον Θόδωρο. Όπως είπε κι ο ίδιος πριν, έχουμε βρεθεί για πολλά χρόνια, σε αγώνες για την «υπεράσπιση» της επιχειρηματικότητας, της ανάπτυξης και της ευημερίας του τόπου μας, ως εκπρόσωποι των φορέων, τότε στο περιφερειακό συμβούλιο και μάλιστα και με διαφορετικές κυβερνήσεις. Αυτό πρέπει να πω, παρ΄ ότι αλλάζαν οι κυβερνήσεις, εμείς παραμέναμε στο ίδιο περιφερειακό συμβούλιο. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρίσκονται σήμερα εδώ, να συζητάω μαζί του θέματα της περιφέρειας ΑΜΘ και όχι μόνο, όχι ως συντοπίτης Δραμινός, αλλά και ως πολιτικός υπεύθυνος στον τομέα τοπικής αυτοδιοίκησης του Ποταμιού».

Διαβάστε επίσης