Επιβατικό παρέσυρε μαθήτρια

 Επιβατικό παρέσυρε μαθήτρια

Επιβατικό αυτοκίνητο που χθες το πρωί, μετά τις 7.30 κινούνταν από τη διασταύρωση Αμυγδαλεώνα προς τον Αμυγδαλεώνα, παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά 15χρονη μαθήτρια την ώρα που αυτή προσπαθούσε να διασχίσει το οδόστρωμα, πιθανώς για να προλάβει το λεωφορείο, με το οποίο κάθε πρωί μετακινείται στο σχολείο της.

Το περιστατικό διαδόθηκε αμέσως σε όλη την πόλη της Καβάλας, και στην ευρύτερη περιοχή του Αμυγδαλεώνα, καθώς δεν είναι καθόλου συνηθισμένα τέτοια ατυχήματα, όπου μάλιστα πρωταγωνιστούν μαθητές. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό, κάτι που αρχικά όσοι πέρασαν από το σημείο, πίστεψαν το ακριβώς αντίθετο. Ασθενοφόρο μετέφερε τη μαθήτρια στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου προληπτικά υπεβλήθη σε εξετάσεις και δεν διαπιστώθηκε το παραμικρό.

Η 15χρονη μαθήτρια έφυγε για το σπίτι της, ενώ ήδη είχαν ενημερωθεί οι συμμαθητές της, που έφθαναν στο νοσοκομείο για να τη συναντήσουν και να της συμπαρασταθούν.

Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το τμήμα τροχαίας Καβάλας. Πάντως το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η μαθήτρια θα έχει μόνο ως μια δυσάρεστη ανάμνηση το χθεσινό περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη.

 

 

Διαβάστε επίσης