Επιστολή βουλευτών για τα χειμερινά δρομολόγια

 Επιστολή βουλευτών για τα χειμερινά δρομολόγια

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Ομονοίας ήταν από το πρωί έως το μεσημέρι χθες οι τρεις νέοι βουλευτές του νομού. Ο Κ. Μορφίδης, ο Δ. Εμμανουηλίδης και ο Γ. Παπαφιλίππου υποδέχτηκαν στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας εκπροσώπους της οργάνωσης του κόμματος από τη Θάσο. Ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του νησιού, όπου πρώτο και καλύτερο είναι – όπως είπαν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Θάσου – η λειτουργία του κέντρου υγείας Πρίνου, πολύ περισσότερο τώρα, που χάθηκε πρόωρα από τη ζωή ο διευθυντής του Δημήτρης Έλληνας.

Η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Θάσου ενημέρωσε τους βουλευτές για το γνωστό ζήτημα που ανακύπτει κάθε φορά που έρχεται η φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδος και τα δρομολόγια για το νησί περιορίζονται.

Συμφωνήθηκε οι τρεις βουλευτές προληπτικά κατά κάποιο τρόπο ν΄ αποστείλουν επιστολή ζητώντας να μην υπάρξει μεγάλη μείωση των δρομολογίων το χειμώνα.

Η επιστολή θα έχει παραλήπτες και το συμβούλιο ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών που ασχολείται με το θέμα των δρομολογίων, αλλά και τον αρμόδιο υπουργό Θοδωρή Δρίτσα. Με την πρώτη ευκαιρία οι τρεις βουλευτές θα επιδιώξουν συνάντηση με τον κ. Δρίτσα, πιέζοντας ακόμη περισσότερο, ώστε να υπάρξουν αρκετά χειμερινά δρομολόγια για τη Θάσο και στη γραμμή της Κεραμωτής και σ΄ αυτήν του Πρίνου.

Το Σάββατο ορκίζονται οι τρεις νέοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Το αργότερο την Παρασκευή θα βρίσκονται στην Αθήνα, προκειμένου να έχουν πριν την ορκωμοσία συναντήσεις με κυβερνητικά και κομματικά κυρίως στελέχη.

 

Διαβάστε επίσης