Επιστολή προς τους βουλευτές

 Επιστολή προς τους βουλευτές

Στάλθηκε ανοιχτή επιστολή από τον Μάκη Ζουμπλιό, νέο αγρότη και πρόεδρο δημοτικής κοινότητας Νέας Περάμου προς τους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού Καβάλας και στα τοπικά ΜΜΕ, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Καλή χρονιά και Χρόνια Πολλά.

Κύριοι Κυβερνητικοί Βουλευτές της Καβάλας. Αφουγκραζόμενος την τοπική κοινωνία του χωρίου μου και της περιοχής αλλά και ζώντας την προσωπική αγωνιά για το δικό μου μέλλον και φυσικά για το μέλλον της τοπικής κοινωνίας σας στέλνω αυτό το email.

Γνωρίζετε πολύ καλά τα προβλήματα που προκύπτουν με την επιβίωση των αγροτών αν ψηφιστούν τα οικονομικά μέτρα και το ασφαλιστικό. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι «αριθμοί» δεν βγαίνουν. Η ψήφιση των οικονομικών μέτρων αλλά και του ασφαλιστικού τινάζει στον αέρα όλες τις τοπικές κοινωνίες του νομού καθώς οι περισσότερες ζούνε από τον πρωτογενή τομέα. Ταυτόχρονα τινάζει και την ίδια την πόλη της Καβάλας καθώς τα συνεργαζόμενα επαγγέλματα με τον κλάδο των αγροτών αλλά και ο τοπικός κύκλος του χρήματος που ξεκινάει από τον πρωτογενή τομέα θα καταστραφεί και θα εξαφανιστεί.

Το γνωρίζετε πολύ καλά τι θα συμβεί εάν περάσουν τα μετρά. Οι τοπικές κοινωνίες δεν αντέχουν άλλο οικονομικά βαρίδια αλλά και με τα νέα μέτρα είναι αδύνατον να κερδίσει το ίδιο το κράτος κάτι.

Φτάσαμε στο τέλος μας, δεν μπορούμε άλλο. Πρέπει να νιώσετε το πρόβλημα.

Πιθανή καταψηφίσει των μέτρων από πλευρά σας μπορεί να σας κάνει Ήρωες στον νομό Καβάλας αλλά να σας ”παραιτήσουν” από την θέση που κατέχετε.

Πιθανή υπερψήφιση των μέτρων από πλευρά σας θα φέρει την βέβαιη καταστροφή του νομού Καβάλας αλλά θα παραμείνετε στην θέση σας.

Μην μας στερείτε το μέλλον σε εμάς τους νέους, μην μας κάνετε να εγκαταλείψουμε τον πρωτογενή τομέα και την χώρα μας.

Μακης Ζουμπλιος

Νέος Αγρότης

Πρόεδρος δημοτικής κοινότητας

Νέας Περάμου

Email: ger_zoym@yahoo.gr

 

Διαβάστε επίσης