Επιτέλους νίκη για την Ένωση 96-82 το Παγκράτι

 Επιτέλους νίκη για την Ένωση 96-82 το Παγκράτι

Καλύτερη από το Παγκράτι αλλά με εμφανείς αδυναμίες, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κατάφερε να επιβληθεί στο φινάλε του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας του μπάσκετ, της ομάδας του Παγκρατίου με 96 – 82 και να πετύχει μια νίκη που την είχε ανάγκη και βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά.

Με κορυφαίους τους Κατσαρέ, Καραποστόλου, Αγγελακόπουλο και Τότσιο και με 14 συνολικά τρίποντα, η Ένωση επικράτησε του Παγκρατίου οι παίκτες του οποίου ήταν νευρικοί, εριστικοί και προκλητικοί τόσο προς τους διαιτητές όσο και προς τους φιλάθλους της Καβαλιώτικης ΚΑΕ. Οι διαιτητές μάλιστα έδειξαν υπερβολική και ανεξήγητη ως ένα βαθμό ανοχή στην απαράδεκτη συμπεριφορά των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η Ένωση δεν θα πρέπει να επαναπαυτεί στην νίκη επί του Παγκρατίου διότι οι αδυναμίες της είναι εμφανείς και χρειάζεται αφενός να εντείνουν την προσπάθειά τους οι παίκτες αλλά να έχουν και περισσότερη βοήθεια και στήριξη από τον πάγκο όπου πολλές φορές η τεχνική ηγεσία μοιάζει αμήχανη.

Η παρουσία του κόσμου αν και σχετικά μικρότερη σε αριθμό από τα προηγούμενα παιχνίδια εντούτοις βοήθησε σημαντικά την ομάδα στις κρίσιμες στιγμές.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 46-39, 64-61, 96-82.

Για την Ένωση σκόραραν: Κρστέφσκι 4, Μαρμαρινός 7, Τότσιος 16, Κατσαρές 12, Καραποστόλου 22, Αγγελακόπουλος 14, Καραθανάσης 8, Βελισσαρίου 6, Καλαϊτζίδης 7.

Για το Παγκράτι τους πόντους σημείωσαν: Νικολακόπουλος 3, Κακαργιάς 2, Βασιλόπουλος 14Δέδες 15, Ψαρόπουλος 9, Μπουραζάνης 3, Κουτρουλιάς 14, Μιχάλογλου 15, Πετρόπουλος 2, Ράπτης 5.

Οι διαιτητές Πουρσανίδης, Λαζαρίδης, Σιμητόπουλος στάθηκαν ανεπαρκείς και ανέχθηκαν μέχρι παρεξηγήσεως την απρεπή συμπεριφορά ορισμένων από τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας.

Διαβάστε επίσης