Επιτυχημένος ο 2ος Χειμερινός Ορεινός Αγώνας

 Επιτυχημένος ο 2ος Χειμερινός Ορεινός Αγώνας

Πολύ μεγάλη ήταν τελικά η επιτυχία που σημείωσε ο 2ος Χειμερινός Ορεινός Αγώνας που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Παλιάς Καβάλας και διεξήχθη την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, με 208 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Επιτυχημένη ήταν η διοργάνωση σε αθλητικό επίπεδο, αφού όλοι οι συμμετέχοντες άρχισαν ομαλά και ολοκλήρωσαν τη διαδρομή τους. Παράλληλα, η διοργάνωση πέτυχε να προβάλει τουριστικά την περιοχή της Παλιάς Καβάλας.

Φυσικά, ο αγώνας ήταν πραγματικά χειμερινός, αφού οι αθλητές αγωνίστηκαν με θερμοκρασία 4 βαθμών, με ομίχλη και ψιλόβροχο. Οι συμμετέχοντες γνώριζαν περίπου τις συνθήκες. Φαινόμενα ολισθηρότητας παρατηρήθηκαν σε ορισμένα μονοπάτια της διαδρομής. Οι διοργανωτές είχαν μεριμνήσει ώστε σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής να υπάρχουν εθελοντές που βοηθούσαν τους αθλητές και υποδείκνυαν τη διαδρομή, επίσης υπήρχαν μέλη της διασωστικής ομάδας και της ομάδας καταδρομέων. Η καλή προετοιμασία επομένως βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, οι διοργανωτές είχαν μεριμνήσει να ζεστάνουν τους αθλητές με τραχανά, ζεστό ψάρι, παραδοσιακές πίτες και γλυκά. Άρα, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν πραγματικά τη συμμετοχή τους, πίνοντας και κρασί από το χορηγό, την τοπική οινοποιία Λαλίκου.

Φώτο :  Ναυσικά  Χ”θεοδώρου

Διαβάστε επίσης