• 19 Μαΐου 2024,

Ευχαριστίες του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολος Άγιος Γεώργιος Καβάλας»

 Ευχαριστίες του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολος Άγιος Γεώργιος Καβάλας»

Την Τρίτη  22 Δεκεμβρίου 2015, στο café – restaurant «Μετά τις 10» πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης  Άγιος Γεώργιος Καβάλας» μια αποκλειστική βραδιά συνάντησης των μελών του, με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας (πρώην Παιδόπολη).

Φέτος η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή είχε το τίτλο «Κάνε μια ευχή μαζί με τα παιδιά», όλοι γράψανε τις ευχές τους στις Χριστουγεννιάτικες κάρτες (εθελοντική δημιουργία του μέλους του Σωματείου Θώμης Αγγέλου). Τα παρευρισκόμενα μέλη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα παιδιά και τους συνεργάτες της Παιδόπολης και να ανταλλάξουν τις ευχετήριες κάρτες τους. Έγιναν τα γενέθλια φιλοξενούμενων παιδιών στο Π.Π.Π. Καβάλας και επιβραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο του Σωματείου τρία κορίτσια που συνεχίζουν την επαγγελματική τους κατάρτιση σε Σχολές  Νοσηλευτικής  και  Αισθητικής.

Σχόλιο συμμετέχοντος συνεργάτη του Π.Π.Π. Καβάλας: «Τόσες μέρες κούρασης και άγχους, τελειώσανε με τον πιο γλυκό τρόπο σε μια ωραία γιορτή των Φίλων Παιδοπολης και με την αγάπη των παιδιών».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης  Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ευχαριστεί ιδιαίτερα:  το ζαχαροπλαστείο «ΜARMELO» για τις έξι  τούρτες  γενεθλίων που προσέφερε δωρεάν, το café – restaurant «Μετά τις 10» για τη φιλοξενία της γιορτής μας και την Αλυσίδα ηλεκτρικών «WELCOME» ΑΦΟΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΙ (Γαλλικής Δημοκρατίας 23 Καβάλα),  για τα τρία Tablet που προσέφερε σε ειδική τιμή, για την επιβράβευση των τριών κοριτστιών.

Ευχαριστεί τα μέλη του που παρευρέθησαν, το προσωπικό και τη Διοίκησή του Π.Π.Π. Καβάλας, όλους όσοι  πρόσφεραν και προσφέρουν στα παιδιά, όλους τους συνεργάτες και τους υπεύθυνους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που προβάλλουν το έργο του Σωματείου.

Σε όλους ευχόμεται Χρόνια Πολλά, χαρούμενα Χριστούγεννα, με υγεία, έκδηλη την αγάπη  για τα παιδιά και τους συνανθρώπους, καλή Πρωτοχρονιά και το 2016 να είναι μια χρονιά παραγωγική, δημιουργική και ευτυχισμένη για όλους μας.

Πληροφορίες για το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας», στο τηλ. 6947184264 Παναγιώτης Αγαπητός, 6944216083 Μαίρη Κωσταράκη,  στο face book: «Φίλοι Παιδόπολης» και στην Ιστοσελίδα: www.filoipaidopoli.weebly.com  .

Διαβάστε επίσης