• 26 Απριλίου 2024,

Η Ενωση στο 2ο Γυμνάσιο Καβάλας – Σωτήρης Καραποστόλου: « Η Ενωση έχεις τις δυνατότητες να προχωρήσει»

 Η Ενωση στο 2ο Γυμνάσιο Καβάλας – Σωτήρης Καραποστόλου: « Η Ενωση έχεις τις δυνατότητες να προχωρήσει»

Η Ενωση το πρωί επισκέφτηκε το 2ο Γυμνάσιο Καβάλας. Στην αντιπροσωπία συμμετείχαν ο Γιάννης Τζήμας, ο Νίκος Πενταζίδης, ο Ηλίας Μωσαϊδης και οι καλαθοσφαιριστές Καραποστόλου, Καλαϊτζίδης, Μπαναβάκης, Παπαρέγκας.
Στο γυμναστήριο του 2ου, οι μαθητές επιφύλαξαν μια πραγματικά θερμή υποδοχή. Ο Νίκος Πενταζίδης παρουσίασε την υπόλοιπη αντιπροσωπία ενώ μίλησαν αρχικά στα παιδιά ο Γιάννης Τζήμας και ο Σωτήρης Καραποστόλου. Στη συνέχεια δέχτηκαν ερωτήσεις όλοι, από τα παιδιά του Γυμνασίου.
Μετά απ` όλα αυτά, ακολούθησε μια μικρή προπόνηση, όπου τα παιδιά τη δέχτηκαν με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση.
Ο Σωτήρης Καραποστόλου μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το ματς με τον Κόροιβο αλλά και για την επόμενη μέρα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
Ερώτηση: Τελικά τώρα με καθαρό μυαλό, τι έχει μείνει από το ματς, της Αμαλιάδας;
Απάντηση: Βασικά μας έχει μείνει μια πικρία και μια απογοήτευση, για το τελικό αποτέλεσμα. Η προσπάθεια ήταν μεγάλη, το κίνητρο ήταν τεράστιο, να γυρίσει η ομάδα στην Α1.
Δεν τα καταφέραμε. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Πρέπει να το δεχτούμε και να το αποδεχτούμε. Φυσικά είναι πολύ δύσκολο.
Τώρα οφείλουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να τελειώσουμε τη χρονιά με μια νίκη.
Ερώτηση: Ο τρόπος που χάθηκε το ματς, το έχεις ξαναζήσει στην καριέρα σου;
Απάντηση: Εχω ξαναζήσει τέτοιες ήττες. Βέβαια να χαθεί μια κατηγορία, έγινε πρώτη φορά για μένα. Παιχνίδια με τρίποντα έχω ξανά χάσει αλλά και έχω κερδίσει. Να χαθεί όμως ένα τέτοιο ματς με αυτό τον τρόπο, ενώ παίζαμε κατηγορία, ήταν για πρώτη φορά. Ο αθλητισμός και η ζωή αυτά έχουν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
Ερώτηση: Συνήθως λένε ότι μετά από τέτοια παιχνίδια, οι αθλητές αδειάζουν ψυχολογικά και σωματικά. Υπάρχουν αποθέματα για το τελευταίο ματς;
Απάντηση: Αποθέματα υπάρχουν. Σίγουρα αδειάζουν, αλλά είναι στο χέρι μας, το Σάββατο, να κερδίσουμε.
Είναι στο χέρι μας, να ξανά μαζευτούμε, να βάλουμε το μυαλό μας κάτω και να πούμε ότι έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Σίγουρα η ψυχολογία μας, δε θα είναι η καλύτερη αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο και τη δύναμη, να ανταπεξέλθουμε.
Ερώτηση: Μπορεί η Ενωση να συνέλθει και να διεκδικήσει την επόμενη σεζόν, αυτό που δεν κατάφερε φέτος, παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έγινε;
Απάντηση: Σίγουρα μπορεί. Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει. Αυτό το απέδειξε και φέτος. Υπάρχουν μέσα στην ομάδα, οι ανθρώπινες σχέσεις, κάτι το πολύ σημαντικό. Είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Αν όλα πάνε καλά και είμαστε εδώ όλοι του χρόνου, γιατί να μην κερδίσουμε την άνοδο;

Διαβάστε επίσης