• 19 Μαΐου 2024,

Η Ενωση χθες στο 2ο Γυμνάσιο – Αύριο συνέντευξη τύπου για τη φιέστα του Σαββάτου

 Η Ενωση χθες στο 2ο Γυμνάσιο – Αύριο συνέντευξη τύπου για τη φιέστα του Σαββάτου

Το 2ο Γυμνάσιο στην περιοχή του Βύρωνα, επισκέφτηκε χθες το πρωί, η Ενωση.

Ο Γιάννης Τζήμας, ο Νίκος Πενταζίδης και οι καλαθοσφαιριστές Καράμπουλας, Καλαμπάκας, Βελισαρίου, Παπαρέγκας αποτελούσαν την αντιπροσωπία της ομάδας. Αποθεώθηκαν από τους μαθητές στο γυμναστήριο του σχολείου και απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών.

Πριν  το διαδικαστικό, έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ,  ο προπονητής Γιάννης Τζήμας  και οι Καράμπουλας, Καλαμπάκας.

Αναλυτικά.

 *Γιάννης Τζήμας: « Σήμερα μια επίσκεψη ακόμη σ` ένα σχολείο της Καβάλας, στο 2ο Γυμνάσιο  του Βύρωνα, πριν τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς.

Το Σάββατο το μεγάλο ματς με τη Λευκάδα, που έχει άρωμα Α1.  Με παίκτες που έχουν γράψει ιστορία, όπως ο Κυρίτσης, ο Αποστολίδης και ο Σκλάβος. Είναι μια μεγάλη γιορτή, για την άνοδο μας, στην Α1.

Ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία, που θέλουμε να το απολαύσουμε, να το γιορτάσουμε.

Θα βάλουμε να παίξουν και οι τραυματίες. Αυτοί που είναι χωρίς… πόδι, χωρίς… χέρι. Ολοι θα παίξουνε.

Φυσικά οι φιέστες, θέλουν κόσμο. Χωρίς την παρουσία του κόσμου, δε θα είναι γιορτή.

Οι φιέστες γίνονται από τον κόσμο. Η διοίκηση έχει οργανώσει πολλά και διάφορα.

Τα αναμνηστικά μπλουζάκια της ανόδου, διάφορες εκδηλώσεις, η απονομή του κυπέλλου για το πρωτάθλημα κτλ.

Νομίζω ότι οφείλουμε σε αυτή την ομάδα, σε αυτά τα παιδιά να τα τιμήσουμε. Πολλοί συντελεστές της ανόδου, δε θα είναι του χρόνου εδώ.

Να έρθουμε να τα χειροκροτήσουμε. Δεν είναι θέμα της στιγμής αν θα είμαι εγώ εδώ. Το Σάββατο, θα είμαι σίγουρα.  Θα είναι η τελευταία παράσταση μιας ομάδας, που μας έκανε περήφανη. Εμείς συνεχίζουμε να κοσμούμε το άθλημα, βλέποντας το τι γίνεται στις τελευταίες αγωνιστικές. Εμείς έχουμε ήθος και πολιτισμό.  Θα είναι μια γιορτή, αντάξια της πορείας της ομάδας.  Η μόνη ομάδα που έχει βγει πρωταθλήτρια εδώ και καιρό.  Με ρεκόρ και μεγάλες εμφανίσεις. Οφείλουμε να γεμίσουμε το γήπεδο».

*Βαγγέλης Καράμπουλας: « Η συγκεκριμένη ομάδα το περιμένει 2 χρόνια, αυτό το παιχνίδι. Αν μπορούμε να πούμε και για την προηγούμενη χρονιά, που είχε μια άτυχη στιγμή και δεν ανέβηκε, παρόλο το κακό ξεκίνημα . Δουλέψαμε πολύ σκληρά, όλη τη χρονιά και αυτό φάνηκε. Τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ισως και να μην το περιμέναμε. Περιμένουμε το τελευταίο ματς, να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας.

Να είναι το τελευταίο παιχνίδι για την Καβάλα, στην Α2.

Τα επόμενα για πολλά χρόνια, να παίζει μόνο στην Α1».

 *Δημήτρης Καλαμπάκας: « Έφτασε η στιγμή της γιορτής.  Το περιμέναμε και εμείς.  Τελειώσαμε την άνοδο, σχετικά νωρίς. Θέλουμε αυτό το παιχνίδι, να έρθει ο κόσμος , να το χαρούμε όλοι μαζί.

Να χαρούμε το πρωτάθλημα και την άνοδο. Νομίζω ότι φάνηκε από την αρχή του πρωταθλήματος, αρχικά από τη διοίκηση με τις κινήσεις της και από τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, ότι θέλουμε την άνοδο. Καταφέραμε και δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Είναι νωρίς να ξέρουμε κάτι για του χρόνου. Αν θα μείνουμε η θα φύγουμε. Σίγουρα ο κάθε παίκτης, έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του. Ο στόχος ήταν να ανέβει η ομάδα στην Α1 κατηγορία, εφόσον το πετύχαμε, ο καθένας έχει κάτι να σκέφτεται για τη συνέχεια».

 

Διαβάστε επίσης