• 19 Μαΐου 2024,

Η εταιρεία που ενδιαφέρεται για τον ΑΟΚ: the team of future.

 Η εταιρεία που ενδιαφέρεται για τον ΑΟΚ: the team of future.

Μετά την Τετάρτη το δεύτερο ραντεβού

Ο Θανάσης Τσάκωνας πρόεδρος της  Ακαδημίας ΓΣ Φίλλιπος Δράμας, είναι ο ένας από τους δυο εκπροσώπους της εταιρείας που ενδιαφέρεται για τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟΚ.

Η εταιρία  μάλλον έχει έδρα στην  Ολλανδία και πολλές θυγατρικές σε όλη την Ευρώπη ( Πορτογαλία, Αγγλία κτλ) και   ονομάζεται  the team of future.  Έχει φέρει στην Ελλάδα γνωστούς ποδοσφαιριστές για τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο.

Επίσης έχει δώσει παίκτες, κυρίως νεαρούς και σε άλλους μεγάλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ευρώπης.

Ο Θανάσης Τσάκωνας είναι Καλαματιανός και είχε αγοράσει το Φίλιππο Δράμας, από τον μεγάλο άσσο του Δραμινού ποδοσφαίρου, Τάσο Στράντζαλη.

Από τον Φίλιππο είχε πάει στον Ατρόμητο και ο Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής Χρήστος Σάσσος που στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Ορφέα Ελευθερούπολης.  Ο Τσάκωνας ήταν ο ένας από τους δυο, που συνάντησαν τον Ερασιτέχνη, το πρωί του Σαββάτου. Στην Καβάλα ο σύνδεσμος είναι γνωστό όνομα του ποδοσφαίρου, που μάλιστα για πολλά χρόνια, ήταν σε πόστα  μέσα στον ΑΟΚ.

Μάλιστα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, έχοντας ένα πλάνο συγκεκριμένο για το πώς θα λειτουργήσει η ομάδα, σε περίπτωση που πάρει το οκ του Ερασιτέχνη.

Μετά την Τετάρτη,   αναμένεται το δεύτερο και ίσως καθοριστικό ραντεβού. Ο Ερασιτέχνης ζήτησε εγγυήσεις για να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση, μέχρι να φτάσει στο τέλος.

Πρέπει  να παρουσιαστούν, αυτές οι εγγυήσεις που αφορούν το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.  Μετά το Σάββατο προς αυτή την κατεύθυνση, προετοιμάζονται οι υποψήφιοι επενδυτές.

Ο δεύτερος που παρέστη στο ραντεβού είναι Έλληνας που κατοικεί στο εξωτερικό και φυσικά ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

 *Τι γίνεται με τη δεύτερη πρόταση

Η φημολογούμενη δεύτερη πρόταση από τους Καβαλιώτες επιχειρηματίες ίσως γίνει αυτή την εβδομάδα.

Ερωτηματικά υπάρχουν όσον αφορά τη μέρα.  Το Σαββατοκύριακο έγιναν διαβουλεύσεις μεταξύ της ομάδας, που επιθυμεί να κάνει την πρόταση, στον Ερασιτέχνη.

Είναι μια ομάδα, χωρίς το πολύ μεγάλο επενδυτή. Απλά συμμετέχουν άνθρωποι, που την προηγούμενη σεζόν, ήταν πολύ κοντά στον ΑΟΚ και στην προσπάθεια που έκανε στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής.

Αναμένονται εξελίξεις αλλά αυτές πρέπει να μην  αργήσουν.

Δεν αποκλείουμε σε αυτή την κίνησε να συμμετέχουν και παλαίμαχοι του ΑΟΚ, που φυσικά συμμετείχαν στη διοικούσα επιτροπή, τη σεζόν που έφυγε.

 *ΣΦΑΟΚ: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Μάρκου

Έπειτα από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΟΚ «Γαλάζιοι Αργοναύτες» συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο απαρτίζεται από τους:
Πρόεδρος: Γιώργος Μάρκου
Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Αλεφαντής
Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Καγιόγλου
Ταμίας: Κοσμάς Χατζηχαραλάμπους
Μέλη: Γιάννης Καραμάνης
Πολίτης Πολιτίδης
Παναγιώτης Πεσκελίδης
Νίκος Κάζος
Με την ευκαιρία αυτή, το νέο ΔΣ του ΣΦΑΟΚ θα ήθελε να σας ενημερώσει πως τα γραφεία του λειτουργούν καθημερινά από τις 6 το απόγευμα και βρίσκονται επί της οδού Φιλελλήνων 12 δίπλα από τον κινηματογράφο «ΟΣΚΑΡ» στο κέντρο της Καβάλας.
Η ετήσια συνδρομή έχει ορισθεί στα 20 ευρώ και τα μέλη είναι τακτοποιημένα μέχρι και τον μήνα Αύγουστο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές αλλά και τις ανανεώσεις των συνδρομών, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 2510/838561

 

Διαβάστε επίσης