• 19 Μαΐου 2024,

Η εταιρεία που ενδιαφέρεται για τον ΑΟΚ: the team of future.

 Η εταιρεία που ενδιαφέρεται για τον ΑΟΚ:    the team of future.

Αύριο  το δεύτερο ραντεβού

Ο Θανάσης Τσάκωνας πρόεδρος της  Ακαδημίας ΓΣ Φίλλιπος Δράμας, είναι ο ένας από τους δυο εκπροσώπους της εταιρείας που ενδιαφέρεται για τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟΚ.

Η εταιρία  μάλλον έχει έδρα στην  Ολλανδία και πολλές θυγατρικές σε όλη την Ευρώπη ( Πορτογαλία, Αγγλία κτλ) και   ονομάζεται  the team of future.  Έχει φέρει στην Ελλάδα γνωστούς ποδοσφαιριστές για τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο.

Επίσης έχει δώσει παίκτες, κυρίως νεαρούς και σε άλλους μεγάλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ευρώπης.

Ο Θανάσης Τσάκωνας είναι Καλαματιανός και είχε αγοράσει το Φίλιππο Δράμας, από τον μεγάλο άσσο του Δραμινού ποδοσφαίρου, Τάσο Στράντζαλη.

Από τον Φίλιππο είχε πάει στον Ατρόμητο και ο Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής Χρήστος Σάσσος που στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Ορφέα Ελευθερούπολης.  Ο Τσάκωνας ήταν ο ένας από τους δυο, που συνάντησαν τον Ερασιτέχνη, το πρωί του Σαββάτου. Στην Καβάλα ο σύνδεσμος είναι γνωστό όνομα του ποδοσφαίρου, που μάλιστα για πολλά χρόνια, ήταν σε πόστα στον ΑΟΚ.

Αύριο  αναμένεται το δεύτερο και ίσως καθοριστικό ραντεβού. Ο Ερασιτέχνης ζήτησε εγγυήσεις για να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση, μέχρι να φτάσει στο τέλος.

Πρέπει σήμερα να παρουσιαστούν, αυτές οι εγγυήσεις που αφορούν το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

 

Διαβάστε επίσης