• 15 Μαΐου 2024,

Η Νατάσσα Μποφίλιου στην Καβάλα – Η συναυλία του καλοκαιριού

 Η Νατάσσα Μποφίλιου στην Καβάλα –  Η συναυλία του καλοκαιριού

Δέκα λεπτά πριν από την έναρξη της συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου πάνω στο Φρούριο και η ουρά του κόσμου ήταν ατελείωτη.
Το φρούριο είχε γεμίσει ασφυκτικά από τις 8 το βράδυ που ανοίξανε οι πόρτες και από κάποια στιγμή και μετά οι διοργανωτές αναγκαστήκανε να βάζουν μέσα μόνο όσους είχανε εισιτήρια.
Οι πόρτες κλείσανε λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ αφήνοντας έξω δεκάδες ανθρώπους που θέλανε να απολαύσουν την Νατάσσα Μποφίλιου αλλά δεν χωρούσανε.
Στις 9:15 βγαίνουν τα μέλη της ορχήστρας πάνω στην σκηνή και μερικά λεπτά αργότερα η Νατάσσα Μποφίλιου ξεκινάει την συναυλία με το τραγούδι ΤΣΙΓΑΡΑ ΒΑΡΙΑ.
Η Νατάσσα Μποφίλιου και στην συναυλία της Καβάλας έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και υποστήριξε με τον καλύτερη τρόπο την μουσική παράσταση «ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ» που γύρισε όλη την Ελλάδα ξεκινώντας από την Γερμανία εκεί στα μέσα του Μάη.
Στο πρώτο μέρος της συναυλίας η Νατάσσα Μποφίλιου μας ερμήνευσε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία σε εκτελέσεις όμως που ακούγαμε για πρώτη φορά και σε μερικές περιπτώσεις κάνανε τα τραγούδια αγνώριστα ενώ στο δεύτερο μέρος ερμήνευσε άλλα αγαπημένα τραγούδια αξιόλογων δημιουργών όπως το «ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ» «ΤΟ ΔΙΧΤΥ» αλλά και ένα αντάρτικο τραγούδι του Πάνου Τζαβέλα προτρέποντας τους παρευρισκομένους να τον ψάξουν μέσα στο διαδίκτυο.
Η συμμετοχή του κόσμου ήτανε εκπληκτική σχεδόν σε όλα τα τραγούδια και στην κυριολεξία αποθέωσε την ερμηνεύτρια.
Η Μποφίλιου βρίσκεται στην καλύτερη της φάση και δεν είναι τυχαίο ότι όλες τις οι καλοκαιρινές συναυλίες μέχρι σήμερα ήτανε Sold out.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στα τραπέζια του αναψυκτηρίου του κάστρου ήτανε πάρα πολλά μέλη της νέα Δημοτικής Αρχή αλλά και η ίδια η Δήμαρχος η κ.Τσανάκα που αποδείχθηκε φαν της Μποφίλιου αφού καθόλη την διάρκεια της συναυλίας σιγοτραγουδούσε όλα τα τραγούδια της.

Διαβάστε επίσης