• 19 Απριλίου 2024,

Η Πίτα της ΛΦΚ

 Η Πίτα της ΛΦΚ

Στο χώρο των γραφείων τους, η ΛΦΚ και η ΛΦΓΚ έκοψαν την πίτα τους, το βράδυ της Τετάρτης.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από μέλη της Λέσχης, από ανθρώπους του αθλητισμού και του πολιτικού χώρου.

Την ΠΑΕ ΑΟΚ εκπροσώπησαν ο Βασίλης Σιδηρόπουλος, ο Παντελής Ηλιάδης και ο Γιάννης Ξανθιώτης. Υπήρχε και αντιπροσωπία παικτών. Ο Θωμάς Γκαρακλίδης παρέλαβε το κομμάτι της πίτας που ήταν και το τυχερό, αφού μέσα βρέθηκε το φλουρί.

Την ΚΑΕ Ενωση ο πρόεδρος Κώστας Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Τζήμας με τους συνεργάτες του Νίκο Πενταζίδη, Ηλία Μωσαϊδη καθώς και αντιπροσωπία παικτών(Τότσιος, Καραποστόλου, Βελισσαρίου) . Τον Ερασιτέχνη της Ενωσης, ο πρόεδρος Παναγιώτης Κύρου και ο Κώστας Σαραϊδάρης.

Την ΕΠΣΚ ο πρόεδρος Μπάμπης Ευσταθιάδης. Το σύνδεσμο Παλαιμάχων ΑΟΚ, ο Σίμος Ανθουλάκης και ο Αχιλλέας Καρασαββίδης. Τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ, ο πρόεδρος Ντίνος Κανάκης και ο Τάσος Μεταξάς.

Παρόντες ο πρόεδρος του Ηρακλή Καβάλας, Σπύρος Κατίρης μαζί με τον Πέτρο Τουρναβίτη και τον Κώστα Οικονομόπουλο. Την ΑΕΚ ο Πέτρος Πετρόπουλος και τον Βύρωνα Καβάλας ο Παύλος Μαύρος. Ο Τάσος Πατσίδης παρέλαβε το κομμάτι για τα ΜΜΕ.

Από τον πολιτικό χώρο ο Κωστής Σιμιτσής, ο Αρχέλαος Γρανάς, ο Γιώργος Γερομάρκος. Επίσης ο Στέλιος Σχοινάκης με την ιδιότητα του, ως πρόεδρος της ΔΗΜΟΦΕΛΕΙΑΣ και ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΛΦΚ Γιάννης Προμούσας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους. Ευχήθηκε την παραμονή στον ΑΟΚ και την άνοδο στην Ενωση. Κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί την Κυριακής κοντά στον ΑΟΚ, στο ματς με τη Βέροια.

Η πρόεδρος της ΛΦΓΚ Φωτεινή Χατζηιωαννίδου, ευχήθηκε επιτυχίες σε όλες τις ομάδες της πόλης και ευχαρίστησε αυτούς που βοήθησαν την προσπάθεια των γυναικών της Λέσχης, στο φιλανθρωπικό έργο που διετέλεσε τη χρονιά που πέρασε.

 

Διαβάστε επίσης