Η σαπίλα έχει φθάσει στα θεμέλια του αθλήματος

 Η σαπίλα έχει φθάσει στα θεμέλια του αθλήματος

Οταν η ίδια η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού βγαίνει και ανακαλεί την πρώτη της απόφαση ,και αυτό γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά ,καταλαβαίνετε η σαπίλα του συστήματος πόσο βαθειά έχει περάσει στα θεμέλια του αθλήματος.
Αξίζει τελικά να ασχολείσαι με τον αθλητισμό στην Ελλάδα ;
Αυτές οι σκανδαλώδεις αποφάσεις άνευ προηγουμένου στην ουσία αδικούν το ίδιο το άθλημα και απομακρύνουν τους ελάχιστους δυστυχώς αγνούς ανθρώπους που έχουν απομείνει.
Με τις αποφάσεις της αυτές η ΕΕΑ στην ουσία επιλέγει τον δρόμο της διαφθοράς και της σαπίλας.
Μπράβο στον Παπακωνσταντίνου τον πρόεδρο της Ένωσης που παραμένει στο τιμόνι της ομάδας και επιμένει να ασχολείται.
Θα μπορούσε όπως άλλωστε δήλωσε οτι σκέφθηκε να αποχωρήσει απο την ομάδα ώς ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη και παράνομη απόφαση κατά της ομάδας του.
Θέλω να θυμίσω οτι η ΕΕΑ έχει προηγούμενο στις καταδικαστικές και σκανδαλώδεις σάπιες αποφάσεις αφού πρίν απο μερικά χρόνια είχε με μια τέτοια παρόμοια απόφαση καταδικάσει σε αφανισμό τον ΑΟΚ που απο την σούπερ λίγκ βρέθηκε να παίζει στην Ερασιτεχνική Δ’ Εθνική.
Κρίμα και για το ίδιο το μπάσκετ και για την ΕΝΩΣΗ και για όλους εμάς που ασχολούμαστε με τον αλθητισμό.
Αξίζει ;
Κατα τα άλλα πάμε καλά και πατάμε ήδη στον Οκτώβρη που σύμφωνα με την ΕΜΥ θα είναι δύσκολος και ίσως ο πιο βαρύς Οκτώβρης των τελευταίων ετών.
Κάτι τέτοια μας λένε και μας πανικοβάλουν.
Ολα τα είχαμε αυτό μας έλειπε.
Αλλα μην στεναχωριέστε,με την μείωση στον φόρο του πετρελαίου απο φέτος θα μπορούμε πλέον και πάλι να ζεσταινόμαστε ώς άνθρωποι με τον ορθόδοξο τρόπο.
Πως , πως , πως ….
Απο εκεί που το αγοράζαμε 1,25 το litro θα το αγοράζουμε 1,10.
Σιγά τα αυγά !
Ευχόμαστε οι προβλέψεις της ΕΜΥ να πέσουν έξω αλλά και αυτό να μην συμβεί θα το αντιμετωπίσουμε.
Υπάρχει άλλος δρόμος ;
Ειναι γνωστό οτι δεν παραδινόμαστε με τίποτα και απλά μαζεύουμε δυνάμεις για να αντιμετωπίζουμε τα πάντα και να μπορούμε να πηγαίνουμε παρακάτω.
Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα και η ελληνική πλευρά που αισιοδοξεί οτι θα πάνε καλά δηλώνει οτι είναι έτοιμη να εξαγγείλει φοροελαφρύνσεις και πολλές δόσεις πρός εφορία και ασφαλιστικά ταμεία προκειμένου να έρθει πιο κοντά στον κόσμο αφού στο βάθος υπάρχουν εκλογές.
Αν δεν βρεθούν τα κουκιά για την εκλογή του προέδρου θα πάμε σε εκλογές βουλευτικές και ο Σαμαράς καλείται με τις φοροελαφρύνσεις που έχει στο μυαλό του να εξαγγείλει να ανακόψει την πορεία του Τσίπρα προς την εξουσία που είναι καλπάζουσα.
Βέβαια απο την άλλη ο Τσίπρας αν έρθει στα πράγματα θα κληθεί απο θέση ισχύος πλέον να κάνει πράξη όλα αυτά που υποστηρίζει οτι θα κάνει και να απαλλάξει τον λαό απο την ομηρία των μνημονίων χωρίς όμως να επηρεάσει την ευρωπαϊκή της πορεία.
Και θα πρέπει να έχει στο μυαλό του ο Τσίπρας οτι ο λαός κουβαλάει ήδη στην πλάτη του 6 δύσκολα χρόνια και οι αντοχές του είναι πλέον μηδενικές.
Μόνο η διάθεση δεν αρκεί για να αλλάξεις την πορεία των πραγμάτων.
Πάντα ο Τσίπρας θα πρέπει να έχει στο μυαλό του και το πλάνο b αφού αν δεν περάσει η μαγκιά του θα πρέπει να αλλάξει πλεύση.
Βέβαια το σίγουρο είναι οτι η επιθετικότητα του Τσίπρα προς τα μνημόνια και τους δανειστές θα ξεπληρωθεί με κάποιο τρόπο και αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα κερδίσει ο ελληνικός λαός απο αυτή την συναλλαγή.
Καλό μήνα και ..
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης