• 26 Απριλίου 2024,

Η χολή του Ερντογάν για την Κύπρο !

 Η χολή του Ερντογάν για την Κύπρο !

Μου κάνει φοβερή εντύπωση η χολή που έβγαλε ο Ερντογάν για την Κύπρο και την Ε.Ε. μιλώντας απαξιωτικά τόσο για την Κύπρο η οποία για αυτόν δεν υπάρχει αλλα και για την Ευρωπαϊκή Ένωση που θέλει να την σώσει τώρα που έχει ζόρια οικονομικά.

Στο νησί της Κύπρου σύμφωνα με τον Ερντογάν υπάρχει το κράτος των Τουρκοκυπρίων και η ελληνική διοίκηση στο νότιο μέρος του νησιού.

Δηλαδή ο άνθρωπος είναι για χάπια και μάλιστα ισχυρά αφού αρχίζει και αυτός να τα χάνει.

Ο άνθρωπος είναι στα χαμένα και αυτά που λέει είναι για γέλια.

Είναι γνωστό οτι οι Τούρκοι πολιτικοί και ηγέτες και στο παρλεθόν είχανε επιδείξει παρόμοια αλαζονεία αλλα ποτέ μέχρι σήμερα ο Ερντογάν που ήτανε πολύ προσεκτικός σε αυτά που έλεγε ιδιαίτερα όταν αφορούσαν την Ελλάδα και την Κύπρο.

Είναι σίγουρο οτι πίσω απο αυτήν την φραστική επίθεση κάτι κρύβεται και αυτό που κρύβεται θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Ο Ερντογάν στις δηλώσεις που στάζανε φαρμάκι τα έβαλε και με την Ευρωπαϊκή Ένωση που κακώς δέχτηκε την Κύπρο και κακώς θέλει να την σώσει αφού όπως λέει θα πρέπει να πληρώσει πάρα πολλά για να τα καταφέρει.

Οταν η Ελλάδα είναι με την πλάτη στον τοίχο και έχει καταντήσει να είναι ο “γύφτος” της Ευρωπαϊκής Ένωση πως να μην σηκώνεται το φρύδι του Τούρκου και να μην αρχίζουν οι τσαμπουκάδες έστω και οι φραστικοί.

Οσο η Ελλάδα θα σέρνεται τόσο οι Τούρκοι θα βγαίνουν φόρα παρτίδα και θα παίρνουν κεφάλια.

Τα επόμενα χρόνια να συνηθίσετε την κατάσταση αυτή γιατί οι Τούρκοι δεν θα μπούνε δεύτεροι στην σειρά εύκολα και γρήγορα.

Εδώ έπαιζε η Εθινκή Ελλάδας προχθές και έχασε κατα κράτος την μάχη της τηλεθέασης απο τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή που παρά το γεγονός οτι είναι καθημερινό σήριαλ και παίζει κανα 6μηνο όσο περνάει ο καιρός αντί να φθίνει φουντώνει το κύμα της τηλεθάσης και αυτό φαίνεται και στα νούμερα.

Να ξέρετε οτι μέχρι τον αποκεφαλισμό του Ιμπράημ ο Σουλεϊμάν θα σαρώνει σε τηλεθέαση.

Μόλις του πάρει το κεφάλι ο Σουλεϊμάν θα αρχίσει να πέφτουν τα νούμερα.

Δεν κάνει το τραγούδι !

Το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη για την Eurovision δεν κάνει.

Απλά δεν κάνει και είναι σίγουρο οτι δεν πρόκειται να κερδίσει τον ελληνικό τελικό και να πάει στον διαγωνισμό να μας εκπροσωπήσει.

Σε πρώτη φάση δεν κάνει το τραγούδι και σε δεύτερη φάση δεν κάνει και η Αγγελική Ηλιάδη η οποία νομίζω οτι είναι υπερτιμημένη.

Τουλάχιστον δεν κάνει για Eurovision και αυτοί που της καρφώσανε στο μυαλό αυτήν την ιδέα δεν την αγαπάνε καθόλου.

Μέτρα ανακούφισης για τους αγρότες !

Φώς στο τούνελ τον αγροτών μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Γεωργίας που ανακοίνωσε ένα σωρό μέτρα ανακούφισης που μάλλον φεύγουν απο τους δρόμους και επιστρέφουν στα χωράφια τους.

Η σύσκεψη των τριών αρχηγών απέδωσε καρπούς αφού συμφωνήσανε σε ελαφρύνσεις που αναστέλουν το κόψιμο της Ελλάδας στα δύο.

Κάτι είναι και αυτό.

Οι μισοί έλληνες δεν πληρώνουν φόρους τράπεζες και ψωνίζουν τρόφιμα β’ διαλογής

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο ΓΣΕΒΕΕ το 50% των ελλήνων κινδυνεύει να μπεί στο περιθώριο αφού δεν πληρώνει τους ΄φόρους του , τα δάνεια του και έχει αναγκαστεί να αγοράζει προϊόντα χαμηλότερης ποιότητας.

Αυτό είναι ένα θέμα και μάλιστα σοβαρό που θα πρέπει να απασχολήσει την κυβέρνηση και την Ε.Ε. που έχει και αυτή τις ευθύνες της για το χάλι αυτό.

Η κρίση και η λιτότητα ήτανε επόμενο να προκαλέσουν τσουνάμι αλλα κανείς δεν ήξερε πόσο μεγάλο θα ήτανε το τσουνάμι αυτό.

Τώρα αρχίζουμε σιγά – σιγά να συνηδειτοποιούμε το μέγεθος του και τρομάζουμε.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο το πρωί.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης