• 19 Μαΐου 2024,

Θέλουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική αλλα θα τους το χαλάσουμε το πάρτι …

 Θέλουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική αλλα θα τους το χαλάσουμε το πάρτι …

Την Κυριακή την φάγαμε εμείς την βροχή της ζωής μας στην γειτονική ΔΡΑΜΑ γιατί πήγαμε και εμείς να πανυγηρίσουμε την νίκη παραμονής του ΑΟΚ μέσα στην Δόξα αλλα γυρίσαμε με ένα κουτί κορνεδάκια αφού τα λιοντάρια δεν βγήκανε ποτέ απο το κλουβί τους και το τελικό 2-1 είναι πέρα για πέρα δίκαιο.

Ο τίτλος που ταιριάζει στον συγκεκριμένο αγώνα είναι ο εξής :

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ (ΔΟΞΑ) – ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ (ΑΟΚ) 2-1.

Όπως μας λέγανε οι άνθρωποι της Δόξας τα πράγματα στην γειτονική ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολα αφού την ομάδα την τρέχει μια διορισμένη διοίκηση που δεν έχει μία και η ομάδα λειτουργεί με εράνους και το κοινωνικό παντοπωλείο που ταϊζει τους παίκτες οι οποίοι την εβδομάδα του αγώνα κάνανε απεργία και αποφασίσανε τις τελευταίες μέρες να κατέβουν στην προπονήσεις.

Παρόλα αυτά η ομάδα της Δόξας έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο οτι το ήθελε περισσότερο απο τους δικούς μας παίκτες το παιχνίδι και για τον λόγο αυτό ίσως στο πρώτο μέρος κερδίσανε τις περισσότερες μονομαχίες στον βαρύ αγωνιστικό χώρο αφού πηγαίνανε πάντα πρώτοι στην μπάλα.

Αντίθετα οι δικοί μας παίκτες είχανε ένα μούδιασμα εντελώς ανεξήγητο αφού όλη την εβδομάδα προετοιμαζότανε για το παιχνίδι αυτό και γνωρίζανε την σημασία του.

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και δυστυχώς στεναχωριέμαι περισσότερο γιατί ο ενδεχόμενος υποβιβασμός της ομάδας, αφού έχουν μείνει μόλις 4 πολύ δύσκολα παιχνίδια και είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι , θα εξυπηρετήσει τα σχέδια ορισμένων ανθρώπων , ευτυχώς όχι όλων , του ερασιτέχνη ΑΟΚ που απο καιρό έχουν χτίσει τις υπέρμετρες φιλοδοξίες τους στον υποβιβασμό του ΑΟΚ αφού το όνειρο τους είναι να κάνουν κάποια στιγμή κουμάντο στην ομάδα και για να συμβεί αυτό θα πρέπει αυτή να πέσει στη Γ’ Εθνική.

Για τον λόγο αυτό και κάνουν τώρα τις εκλογές έτσι ώστε αν πέσει η ομάδα να έχουν τον πρώτο λόγο.

Άνθρωποι που ξεκινήσανε να πηγαίνουν στο γήπεδο πρίν απο 5-6 χρόνια πλαισιώσανε τον Ερασιτέχνη βλέποντας οτι απο εκεί περνάει ο δρόμος της προσωπικής τους προβολής και σπέρνοντας σπόρους διασποράς προσπαθούν να πετύχουν και να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους εις βάρος της ομάδας που θα πρέπει να πέσει στην Γ’ Εθνική.

Αυτούς τους ανθρώπους που σκάβουν τόσο καιρό το λάκκο του ΑΟΚ θα πρέπει να τους ξεβρακώσουμε και να απομακρύνουμε απο την ομάδα.

Σε όποια κατηγορία και να είναι η ομάδα δεν τους έχει ανάγκη γιατί ήρθανε για να αρπάξουν απο τον ΑΟΚ και οχι να δώσουν.

Το μόνο που ζητάνε είναι να πατήσουν πάνω στον ΑΟΚ για την δική τους προβολή και για τον λόγο αυτό έχουν συγκεκριμένο σχέδιο.

Υπάρχουν μέσα στον Ερασιτέχνη και άνθρωποι που αγαπάνε τον ΑΟΚ και παρασύρονται και αυτοί απο τις φιλοδοξίες αυτών των λίγων που θέλουν να μικρύνουν τον ΑΟΚ μόνο και μόνο για να τον κάνουν κουμάντο.

Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια και θα πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα – δυνατά έτσι ώστε να τους χαλάσουμε τα σχέδια συνεχίζοντας την υπέρ προσπάθεια να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Σε αντίθετη περίπτωση ο ΑΟΚ θα γίνει το μαγαζάκι των ανθρώπων αυτών που θα τον χρησιμοποιήσουν με μοναδικό σκοπό την δική τους προσωπική προβολή.

Εμείς τους έχουμε πάρει χαμπάρι απο καιρό και θα τους το χαλάσουμε το πάρτι.

Το θέμα είναι να τους καταλάβουν και οι άνθρωποι που υπάρχουν μέσα στον Ερασιτέχνη και λειτουργούν μαζί τους αλλά δεν έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες και τους ίδιους στόχους ,απλά έχουν αιχμαλωστεί στις θεωρίες και τις φανφάρες τους.

Να βρούνε άλλες αφορμές πέρα του ΑΟΚ προκειμένου να δίνουν συνεντεύξεις , να στήνονται τα μικρόφωνα μπροστά τους και να φτιάχνονται γιατί όλη αυτή η δημοσιότητα έχει αποδειχθεί οτι τους φτιάχνει και για αυτή την δημοσιότητα θέλουν τον ΑΟΚ ομαδούλα.

Η Καβάλα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Ποιοί είμαστε απο που ερχόμαστε και που πάμε.

Αργά ή γρήγορα θα πέσουν οι μάσκες και θα μάθουν όλοι ποιοί θέλουν το ΑΟΚ σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Καλύτερα πρώτοι στο χωριό παρά τελευταίοι στην πόλη σκέφθονται και έχουν βάλει βαλθεί να φέρουν είς πέρας την αποστολή τους.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης