• 16 Απριλίου 2024,

Θίχτηκε ο Ερντογάν απο την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας

 Θίχτηκε ο Ερντογάν απο την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας

Θιγμένος δηλώνει ο Ερντογάν απο την απόφαση αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας κατα έξι μονάδες απο τον διεθνή οίκο Standard & Poor’s και συνεχίζει λέγοντας οτι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση της ελληνικής οικονομίας οταν η ελληνική κυβέρνηση πουλάει ακόμα και τα νησιά της.

Το αιώνιο πρόβλημα των Τούρκων με τους έλληνες βγήκε για άλλη μια φορά μέσα απο τις δηλώσεις του ηγέτη τους αφού οι Τούρκοι είναι αφόρητα ζηλιάρηδες και τα μάτια τους είναι πάνω στους Ελληνες και την Ελλάδα.

Τα χρόνια αυτά που εμείς είμαστε βυσθισμένοι στο σκοτάδι της κρίσης και η δική τους οικονομία τρέχει με ρυθμούς ανάτπυξης λίγο κάτω απο το 10% συνεχίζουν να ασχολούνται με την Ελλάδα και τους έλληνες λές και δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν.

Τους πείραξε γιατί ο συγκεκριμένος διεθνής οίκος μας αναβάθμισε κατα 6 ολόκληρες μονάδες όταν την δική τους οικονομία που κάνει θαύματα τα τελευταία χρόνια την ανεβάσανε με το ζόρι μια θέση.

Υπάρχει εξήγηση και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να διαφεύγει αυτή η εξήγηση απο τον ηγέτη τους τον Ερντογάν.

Ο Ερντογάν είναι ο πρώτος που θα πρέπει να γνωρίζει γιατί ο ίδιος διεθνής οικονομικός οίκος που αναβάθμισε κατα έξι μονάδες την ελληνική οικονομία δεν ήτανε το ίδιο χουβαρντάς και με την τούρκικη οικονομία.

Με το καλημέρα

θα αρχίσουν να πέφτουν οι κανονιές !

Απο αρχές του 2013 μεταξύ των φόρων που θα σκάνε ο ένας μετά τον άλλο σαν κανονιές θα έρθει και ένας φόρος για τα ακίνητα που θα αντικαταστήσει τα χαράτσια της ΔΕΗ.

Και αν το χαράτσι που ερχότανε με τον λογαριασμό της ΔΕΗ ελπίζαμε οτι θα μας συνοδεύει για κάποια χρόνια ακόμα ο νέος αυτός φόρος που θα αντικαταστήσει το χαράτσι βλέπω να είναι μόνιμος.

Άλλωστε το λέει και μια παροιμία :

Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

Στα χέρια του ΣΔΟΕ η λίστα Λαγκάρντ

Στα χέρια του ΣΔΟΕ βρίσκεται εδώ και μερικά 24άωρα η λίστα Λαγκάρντ η οποία στάλθηκε για δεύτερη φορά αφού την πρώτη φορά την χάσανε κάπου μεταξύ των υπουργείων.

Ηδη το πρώτο όνομα που ΄διέρρευσε οτι είναι μέσα στην λίστα είναι η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου η οποία σύμφωνα με την λίστα ΄έχει στην Ελβατία λογιαριασμό μετρητών που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο 300 χιλιάδς ευρώ και όπως έσπευσε να δηλώσει ο πρώνη υπουργός είναι λεφτά που είχανε σαν σκοπό την αποτακατάσταση των δύο παιδιών της συζύγου του απο τον πρώτο της γάμο και ο ίδιος δεν έχει καμμία σχέση με τα λεφτά αυτά.

Αυτή είναι αποκατάσταση.

Διότι υπάρχουν πολλών ειδών αποκαταστάσεις.

Στο πλαίσιο της αποκατάστασης μπορείς να αφήσεις απο ένα χωραφάκι γεμάτο ελιές μέχρι έναν λογαριασμό με 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Είναι να που θα πέσεις.

Με ήλιο τα Χριστούγεννα

στην Καβάλα

Και ενώ στην Καβάλα θα κάνουμε Χριστούγεννα με ηλιοφάνεια στην ορεινή Κορνθία αν δεν έχεις αλυσίδες δεν πηγαίνεις πουθενά.

Και εμείς περιμέναμε χιόνια μέσα στις γιορτές αλλα οι προβλέψεις αλλάξανε και έτσι θα πορευτούμε με ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες πολύ λογικές για την εποχή.

Και την άλλη εβδομάδα που θα ξεκινήσει η αντίστροφη για την αλλαγή του χρόνου ο καιρός σε γενικές γραμμές θα είναι καλός και δεν ξέρω αν φέτος στην Καβάλα θα χιονίσει γιατί βλέπω ο χειμώνας να μας πηγαίνει πολύ στην μαλακωσιά.

Ολα τα λεφτά το κορίτσι της σημερινής μας φώτο που συνελήφθη απο την φακό την στιγμή της μεγάλης εξόδου.

Γιατί να ξέρετε υπάρχουν πολλοί έξοδοι και διάφοροι μάλιστα τρόποι για να τις πραγματοποιήσεις.

Υπάρχει για παράδειγμα η έξοδος του Μεσολογγίου , υπάρχει η έξοδος της Ρίτας Χέϊγουορθ και υπάρχει και η έξοδος της κοπέλας της σημερινής μας φώτο.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

΄Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης