• 19 Μαΐου 2024,

Θανατηφόρο τροχαίο νωρίς το πρωί

 Θανατηφόρο τροχαίο νωρίς  το πρωί

Πραγματικό σοκ στην τοπική κοινωνία προκάλεσε  το πρωί η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην περιοχή των Σφαγείων, η είδηση του θανάτου 43χρονου οδηγού δίκυκλης μοτοσικλέτας. Πρόκειται για τον Ιάκωβο Αναστασιάδη, επί σειρά ετών δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος ξεκίνησε κανονικά  το πρωί από το σπίτι του στο Ζυγό προκειμένου με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε να βρεθεί στο χώρο που εργάζονταν στο γκαράζ του Δήμου Καβάλας, λίγο μετά το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και πίσω από αυτό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μια και η προανάκριση συνεχίζεται από το τμήμα τροχαίας, η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Ιάκωβος Αναστασιάδης με κατεύθυνση προς την ανατολική πλευρά της πόλης, φορώντας μάλιστα και προστατευτικό κράνος, συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός. Ο άτυχος Ιάκωβος τραυματίστηκε θανάσιμα. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο Καβάλας όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών ο άτυχος οδηγός της μοτοσικλέτας μετά τη σύγκρουση με το επιβατικό αυτοκίνητο εκτινάχθηκε κι έπεσε πάνω σε μεταλλική κολώνα φωτισμού, που βρίσκεται στο ίδιο σημείο.

Ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός εργαζόμενος του Δήμου Καβάλας, ένας άνθρωπος νέος στην ηλικία με οικογένεια (δύο παιδιά), που διέμενε στο Ζυγό όπου όλοι μιλούνε για αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Παλιός ποδοσφαιριστής, δραστήριος εργαζόμενος, δραστήριο μέλος της κοινωνίας του Ζυγού.

Όλοι δάκρυσαν στο άκουσμα του θανάτου του Ιάκωβου. Η δυσάρεστη είδηση εξαπλώθηκε πάρα πολύ γρήγορα στην Καβάλα και πέρα από αυτήν. Σοκ και στο δημαρχείο, στους συναδέλφους του, οι οποίοι χθες το πρωί μόλις πήγαν στη δουλειά έμαθαν το δυσάρεστο νέο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι σήμερα που θα γίνει η απαραίτητη ιατροδικαστική εξέταση, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει γενικότερα η ιατροδικαστική υπηρεσία, ενώ αναμένεται για τη νεκρώσιμη ακολουθία η κόρη του η οποία εργάζεται στη Γερμανία.

Η ανακοίνωση που έγινε αργότερα χθες από την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας αναφέρει τα ακόλουθα:  Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα, 21 Μαΐου 2015, ώρα 06.35 το πρωί.

Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας.

 

Διαβάστε επίσης