• 18 Απριλίου 2024,

Ιωαννίδης σε πρόεδρο του Βόλου: « Θέλω 48 ώρες για να τελειώσει το θέμα»

 Ιωαννίδης σε πρόεδρο του Βόλου: « Θέλω 48 ώρες για να τελειώσει το θέμα»

Χθες ο Γιώργος Καλαντζής έκανε δηλώσεις στους 93,7, τονίζοντας ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι διατεθειμένος να δώσει λύση στο πρόβλημα για τις 3 ομάδες το επόμενο 48ωρο.

Ο βουλευτής του νομού μας αποκάλυψε ότι ο υφυπουργός, υποσχέθηκε κάτι τέτοιο στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου στη μεταξύ τους συνάντηση, που έγινε στην Αθήνα.

Παραθέτουμε τις δηλώσεις του Γιώργου Καλαντζή.

Ερώτηση: Ποιες είναι οι πληροφορίες που έχετε κ. Καλαντζή, γύρω από το θέμα του ΑΟΚ;

Απάντηση: Ο Γιάννης Ιωαννίδης στο Λονδίνο όπου βρεθήκαμε για την Ολυμπιάδα, γι` άλλη μια φορά με διαβεβαίωσε ότι το θέμα ΑΟΚ, Βόλου, Ηρακλή έχει ολοκληρωθεί τυπικά αλλά και ουσιαστικά όταν επιστρέψει στην Αθήνα.

Πάμε στο πιο ουσιαστικό. Ισχύει αυτό που είπα, ότι ο Ιωαννίδης φοράει παντελόνια και ότι λέει το κάνει. Χθες κάλεσε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου που έτυχε να είναι στην Αθήνα και ήταν γι` άλλη υπόθεση.

Σημειώστε αυτό που μου είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, από τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του, ο Ιωαννίδης ζήτησε 48 ώρες για να τελειώσει το θέμα, αφού υπάρχει η αγωνία και λόγω του Ηρακλή.

Ξέρω ότι όταν λέει κάτι ο Ιωαννίδης το κάνει. Ζήτησε 48 ώρες, αυτό μου είπε ο πρόεδρος του Βόλου. Θα μιλήσω κι εγώ μαζί του.

*Σε αναμμένα κάρβουνα οι άνθρωποι του ΑΟΚ

Χθες οι άνθρωποι του ΑΟΚ, καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα. Περιμένουν από στιγμή σε στιγμή την απόφαση και φυσικά αυτή να είναι θετική.

Η αισιοδοξία είναι πολύ μεγαλύτερη από τις προηγούμενες μέρες, όπου υπήρχε μια παγωμάρα από την καθυστέρηση. Αν ακόμη και σήμερα βγει η απόφαση και είναι θετική, τότε ο ΑΟΚ θα τρέξει στο θέμα του νέου προπονητή αλλά και στα μεταγραφικά. Στο Βόλο το απόγευμα της Δευτέρας οι φίλαθλοι της ομάδας, πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία. Χθες επικρατούσε συγκρατημένη αισιοδοξία, φοβούμενοι ότι ίσως πάλι μείνουν με τις υποσχέσεις. Στην πόλη της Θεσσαλίας υπήρχαν δηλώσεις τις προηγούμενες μέρες από πολιτικά πρόσωπα για τη λύση του θέματος αλλά αυτό καθυστέρησε ακόμη περισσότερο. Στο Βόλο περιμένουν με αγωνία τη σημερινή μέρα.

*Πάει, δεν πάει ο Τσοκτουρίδης στην Αθήνα

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης βρίσκεται σε αναμονή των εξελίξεων. Αν σήμερα υπάρχουν καλά νέα, τότε θα ακυρώσει το ταξίδι που έχει προγραμματίσει στην Αθήνα.

Αν πάλι υπάρχει… θολό τοπίο, τότε θα πάει και πάλι στην πρωτεύουσα.

Οι τηλεφωνικές επαφές του μεγαλομετόχου συνεχίστηκαν και χθες, με παράγοντες των άλλων 2 ομάδων. Αν πάντως καθυστερήσει κι` άλλο το θέμα, τότε θα επανέλθει η ανησυχία αφού οι μέρες είναι μετρημένες για να δημιουργηθεί το ρόστερ της ομάδας.

*Τα παραχωρητήριο του γηπέδου και… επίσημα στον ερασιτέχνη

Ομόφωνα ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου το μεσημέρι της Δευτέρας , να δοθεί το παραχωρητήριο του «Ανθή Καραγιάννη» στον ερασιτέχνη ΑΟΚ. Κάτι τέτοιο αναμενόταν και δεν υπήρχε η παραμικρή αντίδραση από όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου. Πλέον ο ερασιτέχνης μπορεί το παραχωρητήριο να το δώσει στην ΠΑΕ, οπότε δε θα υπάρχει και το παραμικρό πρόβλημα. Οι δυο πλευρές έχουν άριστες σχέσεις και αυτό ειπώθηκε και από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ντίνο Κανάκη, σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Το γήπεδο πάντως «Ανθή Καραγιάννη» ζήτησε να χρησιμοποιεί και η Καβάλα 2004.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης, δήλωσε ότι επιθυμεί να αγωνίζεται στη νέα σεζόν στο «Ανθή Καραγιάννη» και για δεύτερη έδρα δήλωσε το γήπεδο της Καρβάλης.

 

 

Διαβάστε επίσης