• 8 Μαΐου 2024,

Κάναμε την Καρδίτσα Μπαρτσελόνα !

 Κάναμε την Καρδίτσα Μπαρτσελόνα !

Το χειρότερο απο όλα είναι οτι κάναμε την Καρδίτσα να φαίνεται μέσα στο γήπεδο Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα μας έχει αδυναμίες και αγωνιστικές και διοικητικές αλλα δεν είναι δυνατόν να τρώς 4 γκόλ απο την Καρδίτσα μέσα στην έδρα σου.

Και το γαμώτο είναι οτι μετά απο αρκετές αγωνιστικές η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με όρεξη και καλή παρουσία μέσα στο γήπεδο.

Ολα τα γκόλ που φάγαμε ήτανε κρύα και τα δύο απο τα τέσσερα τα πέτυχε ο Χλωρός ο οποίος με τη φανέλα του ΑΟΚ ένα χρόνο πρίν έχανε τα γκόλ πάνω απο την γραμμή του τέρματος.

Με την φανέλα του ΑΟΚ παίζουν σαν υπνωτισμένοι ΄και όταν φεύγουν και πάνε σε άλλη ομάδα ανασταίνονται.

Πάντως να ξέρετε οτι προχθές χάσαμε απο μια πολύ μέτρια ομάδα , ίσως απο τις πιο μέτριες που περάσανε μέχρι σήμερα απο το “Ανθή Καραγιάννη” .

Είχαμε όλες τις προυποθέσεις να κερδίσουμε , και για τον λόγο αυτό ακόμα και όταν το σκόρ ήτανε 0-2 το πιστεύαμε , αλλα τελικά βρεθήκαμε να τρώμε 4.

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή η ήττα εκτός απο τα μπινελίκια ορισμένων Καβαλιωτών φιλάθλων προς τους παίκτες μας που ήτανε υπερβολικά και άδικα έφερε και εξελίξεις εντός της ομάδας με τον Μαραντά να φεύγει και τον Μιχάλη Ιορδανίδη να έρχεται.

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης αν τελικά αναλάβει θα είναι ο 6ος προπονητής στην σειρά που αναλαμβάνει τις τύχες του ΑΟΚ μέσα στην ίδια αγωνιστική περίοδο και αυτός που θα κληθεί να σώσει την ομάδα που κάνει ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω.

Όλοι συμφωνούν οτι ο ΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση αγωνιστική και με τον ανέτοιμο Ρασίντ που δεν είναι και ο παικταράς που θα κάνει την διαφορά δεν μπορεί να γίνει δουλειά.

Ο κόσμος περιμένει απο τον Τσάκα να μιλήσει με το χρήμα που επικαλείται συνεχώς οτι έχουν οι επιχειρηματίες που εκπροσωπεί και επιτέλους να το ρίξει στην ομάδα φέρνοντας παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και θα αλλάξουν το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.

Έχουν την νομιμοποίηση που ζητούσαν τόσο καιρό και ήρθε η ώρα να μιλήσει το χρήμα τους.

Μέχρι σήμερα περισσότερα ΄τα λόγια τους παρά τα έργα τους.

Οσο αφορά τους φιλάθλους παρά την πικρία τους για τις βαριές ήττες που γνωρίζει η ομάδα ακόμα και μέσα στην ΄έδρα της θα πρέπει να αγκαλιάσουν την ομάδα και τους παίκτες αφού το πιο εύκολο πράγμα είναι να κάθεσαι στην κερκίδα και να βρίζεις.

Αυτό όμως είναι το ζητούμενο ;

Κατά τα άλλα πάμε καλά και έχουμε μπροστά με ένα νέο διαπραγματευτικό σήριαλ με τους τροϊκανούς που δεν είναι καθόλου τυχαίο οτι καθυστερεί η άφιξη τους στην Αθήνα.

Αυτήν την φορά οι διαφωνίες ξεκινήσαν πρίν ακόμα πατήσουν το πόδι τους στην χώρα μας.

Τις προηφούμενες φορές τουλάχιστον ερχότανε στην Αθήνα και οι διαφωνίες ξεκινούσαν απο την επομένη.

Αυτήν την φορά το πάρτι ξεκίνησε αρκετές μέρες πρίν έρθουν.

Ο λόγος είναι οτι η τρόϊκα με αυτά που ζητάει και με τον λογαριασμό που κάνει θέλει να οδηγήσει την χώρα μας σε νέο δανεισμό και νέο μνημόνιο.

Αυτή η τακτική των δανειστών έχει αναγκάσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον Αντώνη Σαμαρά να σκέφθεται την άνοιξη του 2014 τριπλές εκλογές ( Δημοτικές – Ευρωεκλογές – Βουλευτικές) χρησιμοποιώντας το χαρτί του αιφνιδιασμού που όμως υπο αυτές τις συνθήκες της πλήρους οικονομικής διάλυσης των ελλήνων δεν έχει και τόσο μεγάλη αξία.

Ο Σαμαράς θα πάει σε εκλογές την άνοιξη του 2014 μόνο αν γνωρίζει οτι η τρόϊκα έχει άλλα σχέδια για την Ελλάδα και οτι μετά την άνοιξη του 2014 αντί για τα καλύτερα που όλοι περιμένουμε θα έρθουν τα πιο δύσκολα , γιατί τα χειρότερα νομίζω οτι τα ζήσαμε.

Δεν τον θεωρώ πιθανό αλλα είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο.

Στην Ελλάδα ζούμε που όλα “παίζουν”.

Τέλος σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός και αυτήν την εβδομάδα θα είναι καλός με πολύ καλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Φαίνεται οτι ο Γενάρης θα βγεί με καλές καιρικές συνθήκες και μετά μας μένει μόνο ο Φλεβάρης γιατί έτσι και αλλιώς ο Μάρτης είναι δικός μας.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης