• 21 Μαΐου 2024,

Κάποιοι θ΄ ανοίξουν την Κυριακή 3 Νοέμβρη

 Κάποιοι θ΄ ανοίξουν την Κυριακή 3 Νοέμβρη

Κυκλοφορεί ως φήμη στην αγορά τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται όμως ότι είναι αλήθεια. Κάποιοι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους από την πρώτη Κυριακή που θα εφαρμοστεί ο νέος νόμος, δηλαδή από την Κυριακή 3 Νοέμβρη.

Οι φήμες έφτασαν στα αυτιά και των συνδικαλιστών οι οποίοι θεωρούν ότι θα είναι φυσιολογική η εικόνα της αγοράς τη συγκεκριμένη Κυριακή, αν τότε λειτουργήσουν είκοσι ή και τριάντα καταστήματα.

Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου θεωρούν ότι θα είναι μία δοκιμαστική λειτουργία αυτών των επιχειρήσεων, εκτιμούν μάλιστα ότι δε θα υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλος τζίρος, γενικότερα κίνηση στην αγορά, για να δικαιολογείται αυτή η πρωτοβουλία και να δικαιωθεί στην πραγματικότητα, ο σχετικός νέος νόμος.

Ο Εμπορικός Σύλλογος ζητά από τις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν την Κυριακή 3 Νοέμβρη τους απαραίτητους ελέγχους καθώς αναφέρουν ο νόμος δίνει το δικαίωμα στις επιχειρήσεις να λειτουργήσουν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας δε πρόκειται να πάρει οποιαδήποτε απόφαση για την 3η του Νοέμβρη, καθώς θα υπερασπισθεί μέχρι τέλους την απόφαση της γενικής συνέλευσης που έγινε στο τέλος Σεπτέμβρη και μιλά μόνο για μία εργάσιμη Κυριακή το έτος.

 

Διαβάστε επίσης