• 19 Μαΐου 2024,

Κέρδισε με 3-1 το Βυζάντιο, στο φιλικό με Ορφέα

 Κέρδισε με 3-1 το Βυζάντιο, στο φιλικό με Ορφέα

Το Βυζάντιο επικράτησε  το απόγευμα με 3-1 επί του Ορφέα, στο φιλικό που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης. Για την ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη, σκόραραν ο Τσίλογλου στο 20` με ατομική προσπάθεια και πλασέ, ο Παντελίδης με πλασέ στο 35` και ο Δαγκούλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 60`. Ο Ορφέας μείωσε στο 75` με προβολή του Βακιρτζή, μετά από σέντρα σούτ του Λόλη.

Ο Παντελίδης είχε δυο καλές ευκαιρίες στο 21` και στο 25` ενώ ο Ορφέας απείλησε στο 3` με τον Μανιέρι  και στο 72` με σούτ του Λόλη και ωραία απόκρουση του Καγκελίδη.

Από τους νεοαποκτηθέντες του Βυζαντίου, τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο Τοπάλης που έδειξε ετοιμότητα για την ενδεκάδα. Αγωνίστηκε στο Α` μέρος σαν αμυντικός μέσος.  Αντίθετα λίγα πράγματα από τον Βούλγαρο Ντιμιτρόφ που  δεν έπεισε με την εμφάνιση του . Αγωνίστηκε και ο Ζαχαρίας Χωνευτίδης από την Κ-20 του Λεβαδειακού που είναι υπο μεταγραφή.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ορφέας: Μπάφας, Μ. Παπαδόπουλος, Φωτόπουλος, Μπατάκογλου, Διαμάντη, Χριστοδουλίδης, Ανωτίδης, Λόλης, Μαυρογιάννης, Βακιρτζής, Μανιέρι.

Αγωνίστηκαν και οι: Ζωγραφάκης, Βουγιατζής, Καϊπης, Διτόπουλος.

Βυζάντιο: Καγκελίδης, Αποστόλου, Μ. Δημητριάδης, Κονσταντίνι, Μπονέρης, Παντελίδης, Τερζίδης, Τσίλογλου, Τοπάλης, Ντιμιτρόφ, Χωνευτίδης.

Αγωνίστηκαν στο β` μέρος και οι: Αποστολίδης, Δαγκούλης, Α. Δημητριάδης, Καζαντζίδης, Καρλόπουλος, Κεφαλάς, Λαζαρίδης, Πόπτσης, Περσίδης, Πόπτσης, Τουνγκελίδης, Χριστοφορίδης.

 

Διαβάστε επίσης