• 12 Μαΐου 2024,

Και άσφαλτος στην οδό Ερυθρού Σταυρού

 Και άσφαλτος στην οδό Ερυθρού Σταυρού

Παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί στην οδό Ερυθρού Σταυρού, εκεί όπου εκτελείται δημοτικό έργο. Ειδικότερα στρώθηκε λωρίδα ασφάλτου, μπάλωμα δηλαδή, σε χαντάκι, κατά μήκος του δρόμου, προερχόμενο από το ίδιο έργο. Η εργασία έγινε από τον ανάδοχο του έργου, προκειμένου ν΄ αντιμετωπισθούν μικροπροβλήματα, που ταλαιπωρούσαν πάντως τις επιχειρήσεις καθώς τα χαντάκια που γέμισαν χθες με άσφαλτο δημιουργούσαν πρόβλημα σκόνης. Το έργο κατά τ΄ άλλα είναι σταματημένο. Για να γίνει χθες η παρέμβαση της ασφαλτόστρωσης αρκετές ώρες το πρωί, πάρθηκαν μέτρα κυκλοφοριακών αλλαγών. Με αποτέλεσμα ν΄’ αυξηθεί η κίνηση στην οδό Βενιζέλου και αντίθετα να μη μπορούν τα αυτοκίνητα από τη Βενιζέλου να βγούνε στην οδό Ερ. Σταυρού, για να τη χρησιμοποιήσουν σε πορεία προς το Φάληρο.

Το δημοτικό έργο σταμάτησε. Η χθεσινή ασφαλτόστρωση δεν πρέπει να μας ξεγελά. Αυτό που ο ανάδοχος περιμένει, στην καλύτερη περίπτωση, είναι να επαναλειτουργήσουν οι τράπεζες και το κράτος να τροφοδοτήσει με χρήματα όλα τα έργα του ΕΣΠΑ στην Ελλάδα.

Απέμειναν για την οδό Ερυθρού Σταυρού οι λεγόμενες επιστρώσεις, από το ύψος του ξενοδοχείου «Νεφέλη», μέχρι τον κόμβο Φαλήρου.

Στη συνέχεια βέβαια το έργο θα πρέπει να επεκταθεί και στην οδό Βενιζέλου από το Φάληρο μέχρι την οδό Δαγκλή.

 

Διαβάστε επίσης