• 4 Μαΐου 2024,

Κακό μάτι την είδε την εταιρεία …

 Κακό μάτι την είδε την εταιρεία …

Είναι σίγουρο οτι την αεροπορική εταιρεία Μαλαισία Airlines την έχει δεί κακό μάτι ή έχουν μέσα στο Δ.Σ. της εταιρίας το λεγόμενο γκαντεμόσκυλο που δεν αφήνει την εταιρία να σηκώσει κεφάλι και να δεί μια άσπρη μέρα.
Μέσα σε λίγους μήνες η εταιρία έχει χάσει δύο αεροσκάφη και έχει δεχτεί δύο πολύ σοβαρά χτυπήματα που μπορεί να οδηγήσουν και στο κλείσιμο της αφού δεν ξέρω αν η εταιρία μπορεί να σηκώσει και την κατάρριψη του αεροσκάφους απο Ουκρανούς εξετρμιστές λίγους μόνο μήνες μετά την εξαφάνιση του boing.
Και το γαμώτο είναι οτι και στις δύο περιπτώσεις δεν φταίει ούτε η εταιρεία ούτε τα αεροπλάνα της.
Η εταιρεία είναι απο τις μεγαλύτερες στον χώρο της και λόγοι που δεν έχουν να κάνουν με την αεροπορική της αξιοπιστία την οδήγησαν σε δύο πολύ σοβαρές απώλειες και προκαλούν πολύ σοβαρούς κλιδονισμούς στα θεμέλια της.
Είμαι περίεργος για να δώ πως θα μπορέσει η εταιρεία αυτή να βγεί απο την δύσκολη θέση στην οποία είναι μετά και την κατάρριψη του αερσκάφους πάνω απο την Ουκρανία.
Βέβαια εμένα αν με ρωτάτε και στις δύο περιπτώσεις τα αεροπλάνα τα ρίξανε.
Το ένα το ρίξανε οι Ουκρανοί εξτρεμιστές για λόγους που κανείς δεν γνωρίζει και το δεύτερο το ρίξανε οι Αμερικάνοι γιατί το αεροσκάφος οταν έγινε η αεροπειρατία και άλλαξε κατεύθυνση προοριζότανε προς μια Αμερικανική βάση στην οποία θα έσκασε όπως έσκασαν τα δύο αεροπλάνα στους δίδυμους πύργους πρίν απο μερικά χρόνια.
Αυτό ήτανε το σχέδιο και για ΄τον λόγο αυτό οι Αμερικάνοι το ρίξανε.
Και το ρίξανε με τέτοιο χειρουργικό τρόπο έτσι ώστε ποτέ να μην βρεθούν τα συντρίμμια του αεροπλάνου γιατί τότε θα καταλαβαίνανε όλοι οτι επρόκειτο περί κατάρριψης.
Αν οι Ουκρανοί ήτανε Αμερικάνοι θα μπορούσανε και αυτοί να κάνουν το ίδιο.
Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι και τα δύο αεροπλάνα τα καταρρίψανε και δεν πέσανε απο μηχανική βλάβη ή ανθρώπινο λάθος.
Κατα τα άλλα πάμε καλά και διαπιστώνουμε οτι και ο Ιούλης έχει μια Φθινοπωρινή γεύση με τα μπουρίνια και τις βροχές που μας επισκέπτονται συχνά – πυκνά.
Το καλό είναι οτι για την Καβάλα η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε μάλλον δεν θα έχει βροχές αφού σε γενικές γραμμές θα την βγάλουμε με μερικά σύννεφα παραπάνω που σύμφωνα με την ΕΜΥ δεν θα φέρουν βροχή.
Αυτό το γράφουμε γιατί σήμερα Δευτέρα σίγουρα είναι πολλοί αυτοί που θα αναχωρήσουν για διακοπές και θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα είναι ο καιρός.
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να περιμένεις ένα ολόκληρο χρόνο να πας διακοπές 3-4 μέρες το καλοκαίρι και εκείνες τις μέρες ο καιρός να είναι άσχημος και βροχερός.
Οταν σου συβμαίνει αυτό μόνο με χαρακίρι ξεπερνιέται.
Σύμφωνα λοιπόν με την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι καλός αυτή την εβδομάδα με νορμάλ θερμοκρασίες που δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τους 31 βαθμούς.
Το φετεινό καλοκαίρι ήτανε ανοιξιάτικο αφού δεν ζήσαμε ούτε ένα καύσωνα.
Νορμάλ θερμοκρασίες και πολλές βροχές.
Εκτός απο την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Αντουάν Ρέμο που έρχονται στον Μπάτη δεν χάνουμε με τίποτα Κωστή Μαραβέγια που έρχεται ΄τις επόμενες ημέρες και δεν χάνουμε και Νατάσα Μποφίλιου που έρχεται 9/9 στο Φρούριο.
Ειδικά την Μποφίλιου δεν την χάνουμε με τίποτα.
Οσο αφορά τα νέωτερο απο το μέτωπο του χωρισμού της Τζένης με τον Κωστόπουλο οι πληροφορίες λένε η μεν Τζένη ξεπερνάει τον Κωστόπουλο στην Πάτμο και ο Κωστόπουλος την Τζένη στην Μύκονο.
Σύγουρα πιο εύκολα θα ξεπεράσει ο Κωστόπουλος την Τζένη γιατί βοηθάει και το νησί σε αντίθεση με την Πάτμο που είναι ένα νησί – ησυχαστήριο και μπορεί να κάνει ακόμα πιο βασανιστικό ένα χωρισμό αν και στην περίπτωση της μάλλον δεν τίθεται τέτοιο θέμα αφού το ζευγάρι ζούσε χωριστά πάνω απο ένα χρόνο.
Απλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνουν αυτό τον χωρισμό επίσημο.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο πονηροί και δύσκολοι είναι και ύποπτοι.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης