ΚΑΠ : Δεύτερη συνεδρίαση της Ολομέλειας υποψηφίων

 ΚΑΠ : Δεύτερη συνεδρίαση της Ολομέλειας υποψηφίων

Συνεδρίασε για δεύτερη φορά, η Ολομέλεια υποψηφίων του συνδυασμού «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση», με θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, το σχέδιο της τελικής διαμόρφωσης του προγράμματος καθώς και άλλα διαδικαστικά, σχετικά με τις επικείμενες επισκέψεις στις γειτονιές και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, προκειμένου να γνωστοποιηθούν σε όλους τους κατοίκους του δήμου Καβάλας, οι θέσεις και οι προτάσεις του συνδυασμού.

Ο επικεφαλής, υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Παππάς, υπογράμμισε την αξία που έχει το γεγονός ότι, είκοσι μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο, ήδη το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει 115 -επί ανωτάτου ορίου 128- υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

«Αυτό σημαίνει ότι δίχως εξαρτήσεις και… «τροφοδότες» έχουμε πείσει την κοινωνία για την ειλικρινή μας διάθεση να παλέψουμε για τα συμφέροντα και την ανάπτυξη της Καβάλας, με αποτέλεσμα να έχουμε ήδη ένα ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο», είπε χαρακτηριστικά.

Σε απάντηση κακεντρεχών σχολίων, ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι «εμείς δεν κάνουμε κούφιες ενέργειες προκειμένου να ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο και δεν λέμε ψέματα, διότι το ψέμα το βρίσκεις μπροστά σου κι ένας τέτοιος δήμαρχος δεν θα έχει καμία αξία για το δήμο. Όποιος πραγματικά πιστεύει στις αξίες του συνδυασμού και στις προτάσεις μας για το μέλλον του δήμου, μπορεί να είναι συνοδοιπόρος μας στην μεγάλη αυτή προσπάθεια. Αλλιώς, μπορεί να πάει όπου αλλού θέλει…».

Ο ίδιος εξήρε το πολύ καλό επίπεδο οργάνωσης του συνδυασμού, που επίσημα ξεκίνησε την πορεία του προς τις Δημοτικές Εκλογές στις 14 Δεκεμβρίου 2013 και ζήτησε από το σύνολο των υποψηφίων να κάνει ο καθένας τον δικό του τίμιο αγώνα, τονίζοντας ότι «είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε δυναμικά κι όχι για να τονίσουμε τις όποιες διαφορές».

 

Διαβάστε επίσης