• 19 Μαΐου 2024,

Καταδικάστηκε ο Αντώνης Γλου για το προσωπικό του καταστήματος στην Καβάλα

 Καταδικάστηκε ο Αντώνης Γλου για το προσωπικό του καταστήματος στην Καβάλα

Ταυτόχρονα συνεδρίασαν χθες το μεσημέρι, το μονομελές και το τριμελές στο ισόγειο του δικαστικού μεγάρου, φυσικά σε διαφορετικές αίθουσες. Μία ακόμη φορά η συνεδρίαση του τριμελούς έγινε λόγω ζέστης στην αίθουσα που διαθέτει κλιματισμό η οποία συνήθως φιλοξενεί τις συνεδριάσεις του κακουργιοδικείου.

Οι υποθέσεις στο μονομελές ήταν περισσότερες αλλά όπως φάνηκε δικάζονταν γρηγορότερα. Σε μία από αυτές καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκιση με αναστολή ο επιχειρηματίας Αντώνης Γλου.

Ήταν κατηγορούμενος γιατί δεν πλήρωσε τους εργαζόμενους του καταστήματος στην Καβάλα, το μήνα Ιανουάριο του 2012. Μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν τρεις εργαζόμενοι που όπως είπαν το κατάστημα έκλεισε χωρίς οι ίδιοι να πληρωθούν, όσα δικαιούνταν. «Τηλεφωνούσαμε στην Αθήνα αλλά κανείς δεν απαντούσε» κατέθεσαν οι μάρτυρες στο δικαστήριο. Ο Αντώνης Γλου δεν ήταν στη δίκη, ούτε εκπροσωπήθηκε με συνήγορο υπεράσπισης. Η εταιρία του αντιμετώπισε εκείνη την περίοδο αλλά και τους επόμενους μήνες σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σε όλη την Ελλάδα, με αποκορύφωμα την περίοδο που ο γνωστός επιχειρηματίας είχε ακόμα και προφυλακιστεί λόγω χρεών στο δημόσιο.

 

==

 

Διαβάστε επίσης