Κι η αντιπολίτευση παρούσα στις δημοτικές πρωτοβουλίες

 Κι η αντιπολίτευση παρούσα στις δημοτικές πρωτοβουλίες

Άρχισε σήμερα  και θα συνεχιστεί για δύο ακόμη ημέρες στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας, που μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου θέλει να συγκεντρώσει και να μοιράσει σε δικαιούχους του παντοπωλείου βιβλία και παιχνίδια.

Εθελοντές που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αιρετοί δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και μέλη του τοπικού συμβουλίου Καβάλας, λειτουργούν περίπτερο στην κεντρική πλατεία όπου παραλαμβάνονται αυτές οι δωρεές.

Χθες το πρωί το περίπτερο λειτούργησε για πρώτη φορά. Θα λειτουργεί όμως όλη την ημέρα και σήμερα Σάββατο.

Η Μαρία Κλωνάρη μέλος του τοπικού συμβουλίου Καβάλας, συμμετέχει ενεργά σ΄αυτή την προσπάθεια. Να σημειώσουμε ότι η κα Κλωνάρη προέρχεται από τη δημοτική παράταξη «Ώρα για έργο», είναι δηλαδή τοπική σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Είναι όπως όλα δείχνουν η μοναδική σύμβουλος της αντιπολίτευσης, έστω στο τοπικό συμβούλιο, η οποία συμμετέχει ενεργά στις φιλανθρωπικού περιεχομένου πρωτοβουλίες του Δήμου Καβάλας. Η ίδια μας μίλησε χθες για την παρουσία της στην κεντρική πλατεία και το γεγονός ότι συμμετέχει στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν παιχνίδια και βιβλία, αν και είναι εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Ώρα για έργο». Είπε τα εξής:

 

«Είμαστε εδώ για μία εκδήλωση του Δήμου Καβάλας και μαζεύουμε για τα παιδάκια, ότι υπάρχει καλύτερο, σε παιχνίδι, γλυκά, κουραμπιέδες κ.λ.π., που προσφέρονται από δωρεές, από καλοσύνη και την αγάπη του κόσμου της Καβάλας, τα οποία θα τα δώσουμε σε παιδιά οικογενειών που έχουνε ανάγκη».

ΕΡ: Εσείς προέρχεστε από την αντιπολίτευση, αλλά σ΄ αυτά τα θέματα μάλλον δεν υπάρχει αντιπολίτευση;

ΑΠ: «Δεν υπάρχει. Σ΄ αυτά τα θέματα κι όταν πρόκειται για το καλό της πόλης, για το καλό των ανθρώπων – πάντα έτσι σκεφτόμουνα – ότι είναι καλό, το επικροτούμε πάντα. Δεν έχει σημασία από ποιο μέρος είσαι. Βρίσκεσαι μες στο χώρο της πόλης της Καβάλας, μες στο χώρο που αγαπάς και φροντίζεις πάντα και κάνεις ότι καλύτερο για όλους τους ανθρώπους, που βλέπω ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ανταποκρίνονται θαυμάσια και στο κοινωνικό κατάστημα αλλά και σήμερα εδώ πέρα».

 

 

Διαβάστε επίσης