Κοινή επιστολή Εμπορικού Συλλόγου – Ομοσπονδίας στη Δήμαρχο

 Κοινή επιστολή Εμπορικού Συλλόγου – Ομοσπονδίας στη Δήμαρχο

Αξιότιμοι κυρία Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και της εισαγωγής προς έγκριση σε αυτό του θέματος του Κανονισμού Χρήσης Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων Πεζοδρόμων-Πεζοδρομίων-Πλατειών θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις αντιρρήσεις μας για την καθολική εφαρμογή του κανονισμού και την ψήφιση του σήμερα,καθώς κατά τη διαβούλευση που προηγήθηκε αναφερθήκαμε κατά επανάληψη στις χωροταξικές ιδιαιτερότητες της πόλης μας που καθιστούν ανεφάρμοστο τον κανονισμό στη γενική μορφή του.
Σας έχουμε παρουσιάσει λεπτομερή μελέτη για κάθε περιοχή καθώς και προτάσεις εφαρμογής του τις οποίες επισυνάπτουμε με την παρούσα επιστολή μας.
Επίσης θεωρούμε ότι δεν είναι δυνατόν να εφαρμόζονται δύο διαφορετικοί κανονισμοί στην ίδια πόλη καθώς για τη χερσαία ζώνη του λιμένα εφαρμόζεται ο κανονισμός του ΟΛΚ.
Γι αυτούς τους λόγους ζητούμε την αναβολή της συζήτησης σήμερα του συγκεκριμένου κανονισμού ώστε να τροποποιηθεί και να γίνει αναλυτικότερος εξειδικεύοντας κάθε περιοχή ξεχωριστά, να συμπεριλάβει τις προτάσεις μας καθώς να λάβει υπόψιν και τις υφιστάμενες μελέτες των αρμόδιων υπηρεσιών για καταστάσεις έκτατης ανάγκης.
Θεωρούμε ότι σε συνεργασία με τον ΟΛΚ πρέπει να υπάρχει ένας ενιαίος κανονισμός για όλη τη πόλη
Ένας κανονισμός πάνω από όλα εφαρμόσιμος και τηρούμενος από όλους βοηθά στην κατεύθυνση της βελτίωσης της εικόνας της πόλης, της ποιότητας ζωής και της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΒΕΚ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Διαβάστε επίσης