Κοπή πίτας μετά τη γενική συνέλευση

 Κοπή πίτας μετά τη γενική συνέλευση

Τακτική γενική συνέλευση και κοπής βασιλόπιτας για το 2015, πραγματοποίησε χθες το πρωί στους χώρους του ξενοδοχείου Ωκεανίς ο νομαρχιακός σύλλογος ατόμων με ειδικές ανάγκες. Τα μέλη του συλλόγου προσήλθαν μαζικά στη γενική συνέλευση που άρχισε στις 11.00 το πρωί. Η διαδικασία σταμάτησε περίπου στις 12.30 το μεσημέρι – είχε σχεδόν ολοκληρωθεί, – προκειμένου ο σύλλογος να υποδεχθεί τους προσκεκλημένους για την κοπή της βασιλόπιτας της νέας χρονιάς. Προηγήθηκε ότι προβλέπεται από μία γενική συνέλευση, Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, του 2014. Έγκριση των πεπραγμένων. Προγραμματισμός δράσης το 2015. Κυριως όμως ενημέρωση των μελών για τις δυνατότητες που τους παρέχονται να επωφεληθούν μειώσεων τόσο σε επίπεδο κράτους, όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πολλά πράγματα τα μέλη δεν τα γνώριζαν. Τα πληροφορήθηκαν αναλυτικά χθες. Ενώ οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων που προσήλθαν για την κοπή της βασιλόπιτας υποσχέθηκαν στενή συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου.

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος, η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανέστης Τσουρουκίδης, Μαρία Φραντζεσκάκη, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Μορφίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Άρης Βέρρος.

Παρόντες ήταν επίσης πρόεδροι των σωματείων συνταξιούχων ΟΑΕΕ και ΙΚΑ, αλλά κι  ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Ξενοφών Κροκίδης.

Η εκδήλωση ήταν πετυχημένη και ως γενική συνέλευση και ως κοπή βασιλόπιτας, καθώς ο χώρος όπου πραγματοποιήθηκε ήταν ασφυκτικά γεμάτος από άτομα με ειδικές ανάγκες, τα περισσότερα από τα οποία προσήλθαν μαζί με τις οικογένειές τους.

 

Διαβάστε επίσης