Κούρεμα εμείς ; Πολιτικό ατύχημα αυτοί …

 Κούρεμα εμείς ; Πολιτικό ατύχημα αυτοί …

Φωτιά πήρε η κυβέρνηση Σαμαρά εν ‘ οψει της επίσκεψης των δανειστών μας που έρχονται μέσα στον Σεπτέμβρη για να μας κόψουν τον βήχα αφού σύμφωνα με την Μέρκελ δεν υπάρχει περίπτωση νέου κουρέματος.

Εμείς θέλουμε ένα νέο κούρεμα για να πατήσουμε ακόμα πιο γερά στα πόδια μας και πιέζουμε με κάθε μέσο που διαθέτουμε πρός αυτήν την κατεύθυνση αλλα στου Γερμανού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα !

Και επειδή η Μέρκελ έχει πάρει χαμπάρι οτι έχουμε βάλει θεούς και δαίμονες για να πιέσουμε και να προκαλέσουμε ένα νέο κούρεμα μας εκδικείται κάνοντας λόγο για πολιτικό ατύχημα τον Σεπτέμβριο.

Καταλαβαίνετε οτι και μόνο η αναφορά για ένα τέτοιο ενδεχόμενο απο την ισχυρή κυρία της Ευρώπης δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην χώρα και ανοίγει ένα νέο κύκλο συζητήσεων που μπορεί απο το πουθενά να δρομολογήσει εξελίξεις δυσάρεστες για την Ελλάδα.

Η Μέρκελ που είναι γάτα έχει ζητήσει εδώ και καιρό να σταματήσει η συζήτηση για νέο κούρεμα απο την πλευρά της Ελλάδας και επειδή η κυβέρνηση Σαμαρά δεν υπάκουσε στην εντολή αυτή μας εκδικείται με τις αναφορές αυτές για ενδεχόμενο πολιτικού ατυχήματος το Φθινόπωρο που μπορεί να οδηγήσουν την ΄χώρα ακόμα και σε εκλογές.

Διότι αγαπητοί αναγνώστες η Μέρκελ δεν είναι τυχαία Καγκελάριος της Γερμανίας και η ισχυρή κυρία της Ευρώπης.

Η γυναίκα παίρνει στροφές και παίρνει και ανάποδες στροφές αν χρειαστεί.

Πάντως εμένα αν με ρωτάτε δεν είμαι σίγουρος οτι η Ελλάδα στην διάρκεια των Φθινοπωρινών διαπραγματεύσεων θα μπορέσει να κερδίσει ένα νέο κούρεμα του χρέους αφού οι Γερμανοί έχουν μουλαρώσει και δεν θέλουν γιατί το νέο κούρεμα θα τους προκαλέσει ζημιές όταν μέχρι σήμερα μόνο κερδίζουν απο την κρίση της Ελλάδας.

Ολοι λένε οτι χρειάζεται ένα νέο κούρεμα αλλα οι Γερμανοί σφυρίζουν αδιάφορα.

Η κυβέρνηση Σαμαρά τρέχει για να καλύψει όλες τις υποχρεώσεις που έχει λάβει απέναντι στην τροϊκα έτσι ώστε να έχει οσο το δυνατόν γίνεται περισσότερα διαπραγματευτικά όπλα στην φαρέτρα της αλλα δεν φθάνει μόνο αυτό.

Οι Γερμανοί όσο καλά και να τα πάμε, όσο συνεπείς και να είμαστε στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει απέναντι τους δεν πρόκειται εύκολα να μας χαρίσουν ένα σωτήριο δεύτερο κούρεμα του χρέους μας.

 

Φιάλες 120 χιλιάδων ευρώ για πάρτι του Αιγύπτιου Ρέμου

Μου κάνει εντύπωση οτι για χάρη ενός Αιγύπτιου τραγουδιστή που χαρακτηρίζουν ώς τον Ρέμο της Αιγύπτου στην Μύκονο πρίν απο μερικά 24άωρα ανοίχτηκαν σαμπάνιες αξίας 120.000 ευρώ.

Βέβαια τις φιάλες αυτές που ήτανε καλυμμένες με φύλλα χρυσού τις ανοίγανε Αιγύπτιοι επιχειρηματίες και μεγιστάνες που βρίσκονται στο νησί των ανέμων για διακοπές και υποδέχτηκαν όπως μόνο αυτοί ξέρουν τον λαϊκό τους τροβαδούρο που δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.

Απλά πιστεύω οτι όταν έχεις πολλά λεφτά κάνεις οτι θέλεις.

 

Η νύφη στην εκκλησία με το λεωφορείο της γραμμής

Μια νύφη απο την Βέροια πήγε στην εκκλησία για να ανταμώσει τον καλό της και να ξεινήσουν μια κοινή ζωή με το αστικό λεωφορείο.

Οδηγός ήτανε ο πατέρας της ο οποίος οδήγησε το λεωφορείο σε υψόμετρο 350 μέτρων διασχίζοντας στενά και παράδρομους.

Μάλιστα όταν έφθασε έξω απο την εκκλησία έκανε και μια βόλτα όπως συνηθίζεται και όταν αποφάσισε να σταματήσει πάρκαρε το λεωφορείο έξω απο την εκκλησία.

Σωστός ο παίκτης και σωστή και η νύφη που δέχτηκε να πάει στην εκκλησία με το λεωφορείο της γραμμής.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Η εβδομάδα προχωρά και φθάνει προς το τέλος της όπως και ο Αύγουστος που είναι ο τελευταίος καλοκαιρινός μήνας.

Ο καιρός σε γενικές γραμμές θα είναι καλός και ίσως εδώ στην περιοχή μας να πέσει λίγο η θερμοκρασία.

Οσοι παρόλα αυτά φεύγετε για διακοπές καλά να περάσετε.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης