• 26 Απριλίου 2024,

Κρουαζιερόπλοια από τις 18 Απριλίου

 Κρουαζιερόπλοια από τις 18 Απριλίου

Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας έχει στη διάθεσή του τις τελευταίες ημέρες έναν πρώτο κατάλογο με τα κρουαζιερόπλοια που αναμένονται στην πόλη της Καβάλας, την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2014.

Πρόκειται για έναν ανεπίσημο ενδεικτικό προσωρινό κατάλογο κρουαζιερόπλοιων όπου αναφέρονται 19 αφίξεις, από τον Απρίλιο μέχρι και το Νοέμβριο του 2014.

Υπάρχουν 19 κρουαζιερόπλοια, που έρχονται στην Καβάλα. Όταν όμως ο πίνακας συμπληρωθεί κι οριστικοποιηθεί τα κρουαζιερόπλοια θα είναι σαφώς περισσότερα. Για παράδειγμα σ΄ αυτόν τον πίνακα δεν αναφέρεται το κρουαζιερόπλοιο «Λούης», που θα έρθει στην Καβάλα αμέσως μετά το Πάσχα, στις 23 Απριλίου, αλλά και το φθινόπωρο, το κρουαζιερόπλοιο «SEA CLOUD», που θα έρθει αρκετές φορές στην Καβάλα και το μεγάλο κρουαζιερόπλοιο «Αλζαμπαράν quest», που θα έρθει στην Καβάλα στις 30 Οκτωβρίου.

Αυτή την περίοδο που ολοκληρώνεται η καταγραφή αφίξεων κρουαζιερόπλοιων στην Καβάλα, εξετάζεται και το ζήτημα σειράς προτεραιότητας ελλιμενισμού κρουαζιερόπλοιων με βάση την ειδοποίηση του λιμεναρχείου Καβάλας.

Ο πίνακας που παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα μας, αναφέρεται σε αφίξεις κρουαζιερόπλοιων από τις 18 Απριλίου. Πέρσι τα πρώτα κρουαζιερόπλοια ήρθαν τέλος Μαϊου. Τα περισσότερα του πίνακα φαίνεται ότι έρχονται το φθινόπωρο. Στον κατάλογο υπάρχουν γνωστά κρουαζιερόπλοια που έρχονται κάθε καλοκαίρι, όπως το «Ριβιέρα», αλλά και καινούρια πλοία που θα έρθουν για πρώτη φορά. Πρόκειται για πλοία που είναι πολύ μεγάλα, εντυπωσιακά, ενισχύοντας την προοπτική τουρισμού κρουαζιέρας για την Καβάλα.

 

 

Διαβάστε επίσης