• 7 Μαΐου 2024,

Κώστας Ανυφαντάκης στους 93,7: « Ο ΑΟΚ αξίζει να είναι στην παραπάνω κατηγορία»

 Κώστας Ανυφαντάκης στους 93,7: « Ο ΑΟΚ αξίζει να είναι στην παραπάνω κατηγορία»

Ο προπονητής του ΑΟΚ, Κώστας Ανυφαντάκης, έκανε χθες το πρωί δηλώσεις στους 93, 7 για το ματς που πέρασε στην έδρα των Αμπελοκήπων αλλά και για τη συνέχεια.

Τόνισε ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός και ότι ο ΑΟΚ θα παλέψει μέχρι τέλος. Επίσης είπε ότι η ομάδα του αξίζει την άνοδο, ζητώντας παράλληλα τη βοήθεια του κόσμου και στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση:  Μιλήστε μας για το βαθμό δυσκολίας στο ματς με τους Αμπελόκηπους. Στο β` μέρος ο ΑΟΚ, κυριάρχησε σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Απάντηση: Ηταν σημαντικό παιχνίδι και έπρεπε να το κερδίσουμε. Ο βαθμός δυσκολίας σε όλα τα παιχνίδια, είναι πραγματικά μεγάλος, από τη στιγμή που πρέπει να κερδίζουμε.

Όλα τα παιχνίδια κρύβουν δυσκολίες, αφού όλες οι ομάδες, θέλουν να κερδίζουν τον ΑΟΚ. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων είναι μια ομάδα με ποιότητα.

Νομίζω ότι είναι πέρα για πέρα, δίκαιη η νίκη μας. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και κυριαρχήσαμε στο β` μέρος.

 Ερώτηση: Δε φοβηθήκατε πάλι το ρίσκο. Αυτό που έγινε με τον Καμπανιακό, έγινε και με τους Αμπελόκηπους. Να παίξει η ομάδα με τρείς αμυντικούς.

Απάντηση: Εμείς αυτό που πρέπει είναι να βοηθάμε, να καθοδηγούμε και να παρεμβαίνουμε, μέσα στο παιχνίδι, όσο μπορούμε.

Πολλές φορές βγαίνουμε αλλά και επίσης πολλές φορές δε βγαίνουμε πράγματα. Εγώ είχα πει, ότι η Καβάλα, πρέπει να έχει επιθετικό πνεύμα. Ασχέτως αν μπορούμε να προσφέρουμε θέαμα, αφού είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή.

Νομίζω ότι αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια, με επιθετικό πνεύμα. Πρέπει να κερδίζουμε.

Ερώτηση: Ο τραυματισμός του Κανούλα είναι σοβαρός;

Απάντηση: Θα δούμε σήμερα(χθες). Θα πάει στο γιατρό να δει τι πρόβλημα έχει.

 Ερώτηση: Από το ματς το πρώτο στη Δράμα, μέχρι τώρα, τι έχει αλλάξει; Τώρα γνωρίζεται καλύτερα την κατηγορία. 

Απάντηση: Είναι μια διαδικασία δύσκολη, όταν αναλαμβάνει ένας προπονητής μια ομάδα, μεσούσης της περιόδου.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να δει τα αδύνατα και τα δυνατά σημεία της ομάδας. Να κρατήσει τα δυνατά σημεία που υπήρχαν από τον προηγούμενο προπονητή.

Είναι δύσκολο μέσα στην περίοδο να βάλεις πράγματα. Εγώ είμαι υπέρ της φιλοσοφίας, ότι 100% οι ομάδες πρέπει να χτίζονται.

Εμείς πρέπει να κερδίζουμε κάθε Κυριακή. Πρέπει να ισορροπούμε. Το μεταβατικό στάδιο το ξεπεράσαμε με νίκες Τώρα είναι ανοιχτός ο δρόμος.

Είναι δύσκολα αλλά πιστεύω ότι μέχρι το τέλος, θα παλέψουμε για την άνοδο.

 Ερώτηση: Τη μια Κυριακή ο Παντελίδης, την άλλη ο Κρυστάλλης, βγάζουμε άσσους από τον… πάγκο;

Απάντηση: Δε θέλω να το πω έτσι. Τα παιδιά είναι έτοιμα. Εχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μας. Το έχουμε δείξει, έχουμε χρησιμοποιήσει σχεδόν όλα τους παίκτες.

Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά. Είναι αυτά που δικαιώνουν την ομάδα.

 Ερώτηση: Τελικά θα κριθούν πολλά στα παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Αρη;

Απάντηση: Ετσι φαίνεται. Εμείς κάθε Κυριακή, πρέπει να κερδίζουμε για να πάμε σε αυτά τα παιχνίδια. Τώρα έχουμε τον Ακροπόταμο, πρέπει να κερδίσουμε.

Υπάρχει το παιχνίδι του Αρη με τον Πανσερραϊκό, οπότε θα είναι άλλα τα δεδομένα το βράδυ της Κυριακής.

Σίγουρα θα έχει αλλάξει η βαθμολογία. Ο δρόμος μέχρι τέλος θα είναι ανοιχτός.

Ερώτηση: Πρέπει να ζεσταίνεται περισσότερο και ο κόσμος.

Απάντηση: Ο κόσμος πάλι μας βοήθησε στο ματς με τους Αμπελοκήπους. Εντάξει τώρα πρέπει να βοηθήσει, αυτή την ομάδα που αγαπάει και αξίζει να είναι στην παραπάνω κατηγορία.

Την Τετάρτη στην προπόνηση… Εργοφυσιολόγος

Στην προπόνηση της Τετάρτης θα βρεθεί στο «Ανθή Καραγιάννη» ο Εργοφυσιολόγος Θεόδωρος Μπούμπουρας και θα μιλήσει στους παίκτες του ΑΟΚ. Είναι Καβαλιώτης που εργάζεται στο Λονδίνο. Την Πέμπτη υπάρχει στα σχέδια, να παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου της διοικούσας επιτροπής, μάλλον στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία φυσικά και της Δημοτικής αρχής.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης