Κώστας Βασιλακάκης στους 93, 7: « Κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι»

 Κώστας Βασιλακάκης στους 93, 7: « Κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι»

Σήμερα το πρωί ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Βασιλακάκης έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Πρωινής για το ματς που πέρασε με τη Νίκη Βόλου.

Μάλιστα χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας του, σαν την καλύτερη μέχτι τώρα στο πρωτάθλημα.

Επίσης προανήγγειλε αλλαγές για το αυριανό ματς κυπέλλου με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, προκειμένου να πάρουν ανάσες ορισμένοι βασικοί παίκτες που έχουν σηκώσει το βάρος ως τώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Πείτε μας την άποψη σας για το ματς κόντρα στη Νίκη Βόλου;

Απάντηση: Ηταν μια σπουδαία, σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που και αυτή έχει υψηλούς στόχους. Πιστεύω ότι η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Αμυνθήκαμε πάρα πολύ καλά αλλά και βγάλαμε καλές επιθέσεις. Το σκορ μας αδικεί. Είχαμε 3-4 περιπτώσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Επίσης δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο, σε πολλές περιπτώσεις.

Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι σπουδαία η νίκη μετά και την ισοπαλία που παραχωρήσαμε εντός έδρας με το Θρασύβουλο. Νομίζω ότι με αυτό το αποτέλεσμα, επανακτάμε την αυτοπεποίθηση μας.

Ερώτηση: Είδαμε τον Πλιάγκα για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα αλλά και σ` ένα τρίτο παιχνίδι εκτός έδρας, ο ΑΟΚ δε δέχθηκε γκολ.

Απάντηση: Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κοιτάζουμε να μη δεχόμαστε γκολ και να έχουμε μια ισορροπία στο παιχνίδι μας. Από εκεί και μετά θεωρώ, ότι έχουμε την ποιότητα και στη σοβαρότητα να πετύχουμε και γκολ, προκειμένου να πάρουμε τον αγώνα. Μας ενδιαφέρει η ουσία, αυτή την εποχή. Θέλουμε να κερδίζουμε τους 3 βαθμούς.

Ερώτηση: Συνάδελφοι από το Βόλο, μας μετέφεραν ότι το αποτέλεσμα του ΑΟΚ συνοδεύτηκε από μια πολύ καλή εμφάνιση.

Απάντηση: Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ειλικρινά έμεινα κι εγώ έκπληκτος από τη διάθεση και τη θέληση των παιδιών. Σε όλο το 90λεπτο, τα πήγαν πολύ καλά. Είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε κενά. Πολύ σημαντικό το λέω και το ξαναλέω, το γεγονός ότι είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια.

Ερώτηση: Έρχεται και ένα ματς την Τετάρτη για το κύπελλο, θα έχουμε αλλαγές για να ξεκουραστούν ορισμένοι βασικοί;

Απάντηση: Θα έχουμε αλλαγές. Θα αφήσουμε ορισμένα παιδιά να πάρουν ανάσες. Δε θέλουμε να μας βγουν προβλήματα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια και χρειάζονται αναπνοές, που πρέπει να πάρουν οι παίκτες για να μπορέσουμε να έχουμε διάρκεια. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο.

Δε θέλουμε τραυματισμούς για τη συνέχεια.

 

Διαβάστε επίσης