Κ. Σιμιτσής: Τα έργα της ανάπλασης των Κρηνίδων αλλάζουν ριζικά την εικόνα του οικισμού

 Κ. Σιμιτσής: Τα έργα της ανάπλασης των Κρηνίδων αλλάζουν ριζικά την εικόνα του οικισμού

Το παζάρι των Κρηνίδων επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Καβάλα – Φίλιπποι ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ Κωστής Σιμιτσής μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού.

Ο κ. Σιμιτσής είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να χαιρετίσει από κοντά παραγωγούς, εμπόρους και μικροπωλητές και να τους διανείμει έντυπο πληροφοριακό υλικό με τον απολογισμό των έργων του Δήμου Καβάλας αλλά και για το σχεδιασμό της.

Ο δήμαρχος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του επιθεώρησε τις εργασίες που γίνονται στις Κρηνίδες στο πλαίσιο της ανάπλασης του αστικού κέντρου, πρόκειται για ένα έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ συνολικού προϋπολογισμού 2.647.000 € που με την ολοκλήρωσή του αναμένεται ν’ αλλάξει ριζικά τη συνολική εικόνα της περιοχής.
Ο δήμαρχος σημείωσε σε δηλώσεις του ότι «με τα έργα που υλοποιούνται εκσυγχρονίζεται η κεντρική πλατεία και οι γύρω δρόμοι ενώ τα αρχαιολογικά ευρήματα που βγήκαν στο φως συνδέομαι με πεζοδρόμιο για να είναι καλύτερα επισκέψιμα. Επίσης, γίνεται διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, ενισχύεται ο φωτισμός, φυτεύονται πλήθος καλλωπιστικά φυτά και βελτιώνεται σημαντικά η αισθητική εικόνα της περιοχής».

 

 

Διαβάστε επίσης