• 19 Μαΐου 2024,

Λίγα στοιχεία στη διάθεση της αστυνομίας

 Λίγα στοιχεία στη διάθεση της αστυνομίας

Συνεχίζει τις έρευνες η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας για να εξιχνιάσει τη ληστεία της περασμένης Παρασκευής στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Μουσθένη.

Οι δύο δράστες, άνδρες όπως φαίνεται, έφθασαν στο κατάστημα πριν τις 8.00 το πρωί την περασμένη Παρασκευή. Μες στο κατάστημα ήταν ως συνήθως μία γυναίκα υπάλληλος την οποία απείλησαν παίρνοντας της 6.000 ευρώ, χρήματα που προορίζονταν για τις συντάξεις του μηνός Ιουνίου στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου.

Οι έρευνες μέχρι στιγμής δεν έχουνε αποτέλεσμα. Πρώτα – πρώτα στην περιοχή, στο κατάστημα των ΕΛΤΑ γενικότερα δεν υπήρχαν κάμερες να βιντεοσκοπήσουν το γεγονός. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες γνώριζαν καλά την λειτουργία του καταστήματος και ότι εξυπηρετούνταν οι ταχυδρομικοί υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι της περιοχής από έναν υπάλληλο που μάλιστα ήταν γυναίκα.

Οι αστυνομικοί δεν είναι σίγουροι ότι το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες είναι αληθινό. Εκτιμούν ότι μπορεί να είναι απομίμηση. Οι έρευνες τους παρά τις αντίθετες φήμες στρέφονται κυρίως στην περιοχή του Νομού Καβάλας, είναι απίθανο λένε οι αστυνομικοί, οι δράστες να έφθασαν στη Μουσθένη από άλλον νομό.

Διαβάστε επίσης