Λίστα με Έλληνες και ξένους προπονητές

 Λίστα με Έλληνες και ξένους προπονητές

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης στην Αθήνα, είχε επαφές και γύρω από το όνομα του νέου προπονητή του ΑΟΚ.

Υπάρχει μια λίστα με αρκετά ονόματα, που προέρχονται από την Ελληνική και ξένη αγορά.

Μέχρι τώρα φαινόταν ότι ο ΑΟΚ θα ενδιαφερθεί μόνο για Έλληνα προπονητή, αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει και δεν αποκλείουμε να έρθει στην Καβάλα, ξένος προπονητής. Μάλιστα γνωστό όνομα.

Όλα είναι ρευστά, αυτή την ώρα για το θέμα του προπονητή. Εξετάζονται προσεκτικά αρκετές περιπτώσεις και ο ΑΟΚ θα συμφωνήσει με το νέο προπονητή, αμέσως μόλις βγει η απόφαση της κατηγορίας που θα παίξει στη σεζόν 2012-2013.

Υπάρχει καθυστέρηση και η καθυστέρηση αυτή, «φρενάρει» όλες τις εξελίξεις ακόμη και στα μεταγραφικά θέματα.

*Το όνομα του Δερμιτζάκη

Το όνομα του Δερμιτζάκη ακούγεται έντονα για τον ΑΟΚ, τις τελευταίες μέρες. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο της ομάδας. Υπάρχει μια γενική αποδοχή εδώ στην Καβάλα για τον Παύλο και αυτό μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Οι φίλαθλοι του ΑΟΚ βλέπουν με πολύ καλό μάτι την πρόσληψη του Δερμιτζάκη. Είναι Καβαλιώτης, έχει φιλοδοξίες και ένα παραπάνω με τον ΑΟΚ. Επίσης γνωρίζει πολύ καλά την Ελληνική πραγματικότητα. Ο Παύλος σίγουρα είναι μια πολύ καλή λύση.

Η διοίκηση αρχίζει και το σκέφτεται. Αυτή τη στιγμή όμως ο Παύλος δεν είναι το φαβορί. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να είναι ο νέος προπονητής του ΑΟΚ. Κάθε άλλο.

*Γούτης για τεχνικός διευθυντής;

Επίσης είναι δεδομένο ότι ο Βαγγέλης Γούτης δε θα είναι πρώτος προπονητής.

Ο ρόλος του μάλλον θα είναι αυτός του τεχνικού διευθυντή. Ο Γούτης γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στη Β` Εθνική, είναι επίσης «δεμένος» με το περιβάλλον της ομάδας αφού έχει εργαστεί ακόμη και πρώτος προπονητής στον ΑΟΚ, στη Σουπερ Λιγκ.

Ο Γούτης ίσως και να έχει πιάσει δουλειά. Σε μεταγραφικό επίπεδο, μερικές επαφές μπορεί να έχουν γίνει απ` αυτόν. Πάντως και για τον Γούτη, πολλά θα εξαρτηθούν από την έλευση του νέου προπονητή και τους συνεργάτες που ο ίδιος πιθανό να θελήσει να έχει.

*Σταθερός ο Τσαλίκης

Ο Κώστας Τσαλίκης θα παίξει μεγάλο ρόλο σε οργανωτικό επίπεδο.

Θα είναι σε σημαντικό πόστο μέσα στην ομάδα. Αυτό είναι σίγουρο και αναμενόταν. Ο Τσαλίκης οργανώνει τα νέα γραφεία της ομάδας και θα έχει λόγο σε όλα τα θέματα που αφορούν το πώς θα κινηθεί ο ΑΟΚ, μόλις ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση.

*Μεταγραφές μετά την απόφαση

Είναι κοινό μυστικό ότι ο ΑΟΚ ήδη έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ξένους και Έλληνες. Απλά δεν υπάρχει συνέχεια, αφού δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση.

Αν παίξει στη Β` Εθνική, τότε την επόμενη θα συμφωνήσουν γνωστά ονόματα. Από το εξωτερικό θα έχουμε εκπλήξεις.

Η ενίσχυση θα είναι μεγάλη εκ των πραγμάτων. Ο ΑΟΚ θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και με τη μια να επανέλθει στη Σουπερ Λιγκ.

Αυτό συνεπάγεται με τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας.

Λίγες μέρες υπομονή…

*Μένουν όλοι οι νεαροί

Το σίγουρο είναι ότι θα μείνουν στον ΑΟΚ, όλοι οι νεαροί παίκτες που αγωνίστηκαν στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, τη σεζόν που μας πέρασε.

Αυτοί οι παίκτες θα παίξουν στο πρωτάθλημα νέων της Β` Εθνικής αλλά και μερικοί θα γίνουν επαγγελματίες. Χωρίς να υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο, ο Παπαδόπουλος και ο Κάπατζης είναι πολύ πιθανό να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα.

Επίσης και ένας η δυο ακόμη. Οι πάντες θα περάσουν από το «φιλτράρισμα» του νέου προπονητή.

Για τους παίκτες που αποκτήθηκαν το Γενάρη, πολλά θα εξαρτηθούν από τις μεταγραφές που θα γίνουν και το τι ακριβώς θα θελήσει ο νέος προπονητής. Είναι όμως πολύ δύσκολο, να συνεχίσουν οι περισσότεροι. Το θέμα παραμένει ανοιχτό.

*Ο Παυλής θέλει ΑΕΚ

Ο Μιχάλης Παυλής που αγωνίστηκε για 6 μήνες στον ΑΟΚ, στη διάρκεια της χρονιάς, έριξε το γάντι στο Βαγγέλη Βλάχο, ζητώντας να συμμετέχει στις προπονήσεις της ΑΕΚ αλλά και να επιστρέψει στην ομάδα που έγινε γνωστός.

Ο Παυλής θα είναι έκπληξη αν παραμείνει στον ΑΟΚ, στη νέα αγωνιστική σεζόν.

*Το διοικητικό συμβούλιο της γυναικείας ΛΦΚ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

Το Δ. Σ είναι 5μαλες και πρόεδρος είναι η Φωτεινή Χατζηιωαννίδου.

Αναλυτικά η σύνθεση.

Πρόεδρος: Φωτεινή Χατζηιωαννίδου

Αντιπρόεδρος: Νόπη Παπαδόπουλου

Γραμματέας: Νεκταρία Βυζικίδου

Ταμίας: Δώρα Τζιτζιφάκου

Μέλος: Μαρία Μαρτιροσόβα

Η γυναικεία ΛΦΚ προς το παρών θα λειτουργεί παράλληλα με τη ΛΦΚ. Τα γραφεία θα είναι τα ίδια και θα υπάρχει συνεργασία σε όλα τα θέματα.

 

Διαβάστε επίσης