• 3 Μαΐου 2024,

Λύθηκε το μυστήριο των ομβρίων στην οδό Αργοναυτών

 Λύθηκε το μυστήριο των ομβρίων στην οδό Αργοναυτών

Εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Καβάλας δούλευαν χθες από το πρωί στη διασταύρωση της οδού Τενέδου με την οδό Αργοναυτών. Βρήκαν τελικά που υπήρχε πρόβλημα, και σε κάθε δυνατή βροχή, μαζεύονταν νερά της βροχής, στη διασταύρωση με αποτέλεσμα όσοι περίμεναν το φανάρι από την Αργοναυτών για την Τενέδου, να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε λίμνη.
Ακολούθησαν τον υφιστάμενο αγωγό των ομβρίων βήμα – βήμα, φτάνοντας να δουλεύουν εκεί που σκάει το κύμα, δίπλα στη θάλασσα.
Εκεί ο αγωγός είχε βουλώσει. Λύνοντας το πρόβλημα, βρήκαν μέσα σε αγωγό ομβρίων ότι μπορούσε να φανταστεί ανθρώπου νους. Διάφορα σκουπίδια και απορρίμματα, κυρίως όμως απορρίμματα που έχουν σχέση με την παρακείμενη ιχθυόσκαλα.
Μεγάλα κομμάτια από κιβώτια φελιζόλ, που χρησιμοποιούν καθημερινά όσοι έχουν συναλλαγές ψαριών στην ιχθυόσκαλα.
Η εικόνα ήταν αρκετά διαφορετική καθώς ναι μεν η ΔΕΥΑΚ αντιμετωπίζει πολλές φορές τέτοιες βλάβες, πρώτη φορά όμως εργάζονταν σε πολύ μικρή απόσταση από τη θάλασσα.
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι το πρόβλημα λύθηκε κι έτσι σε επόμενες βροχές στην οδό Αργοναυτών και Τενέδου δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα που πρόσφατα παρουσιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα.

 

Διαβάστε επίσης